Γυναίκα δρομέας έτρεξε ένα μίλι κάτω από έξι λεπτά ενώ ήταν 9 μηνών έγκυος (vid)
i

© ss instagram

Γυναίκα δρομέας έτρεξε ένα μίλι κάτω από έξι λεπτά ενώ ήταν 9 μηνών έγκυος (vid)

Sportal newsroom 14:12 - 12.03.2023
Η Μακένα Μάιλερ έγινε και πάλι viral

Τρέλανε τους πάντες η Μακένα Μάιλερ τρέχοντας ένα μίλι ενώ βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η 30χρονη γυναίκα είναι επαγγελματίας δρομέας και πριν λίγα χρόνια έγινε viral όταν έτρεξε την ίδια απόσταση ενώ περίμενε το πρώτο της παιδί.

Η ίδια σημείωσε μιλώντας στο Yahoo Life ότι δεν μπορεί να φανταστεί να μην τρέχει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Έπρεπε να θυμηθώ ότι το να τρέχεις τέσσερις γύρους πρέπει να πονάει αμέσως, αλλιώς δεν πρόκειται να τρέξεις αρκετά γρήγορα. Έτρεξα πολύ αργά τον πρώτο γύρο και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν έπρεπε να νιώθω τόσο άνετα. Οι τρεις τελευταίοι γύροι ήταν πολύ πιο δύσκολοι», ομολόγησε η Μακένα Μάιλερ για τον αγώνα της.

«Ο εσωτερικός ρυθμιστής δεν θα σας επιτρέψει να πιέσετε στο 100%. Είναι αρκετά έξυπνος ώστε να μην επιτρέψει ποτέ στο μωρό να κινδυνεύσει. Είναι περίεργο να προσπαθείς να τα δώσεις όλα και να έχεις ακόμα περίπου 10 με 15% στο ρεζερβουάρ στο τέλος, γνωρίζοντας ότι απλά δεν υπήρχε τρόπος να το ξοδέψεις. Τα σώματά μας είναι απίστευτα», πρόσθεσε η 30χρονη δρομέας.

«Προπονούμαι λιγότερο σαν μαραθωνοδρόμος και περισσότερο σαν να πρόκειται να κάνω 5 χιλιόμετρα. Περισσότερες προπονήσεις ταχύτητας, ακόμα 60λεπτα τρεξίματα και μεγάλα τρεξίματα ενδιάμεσα. Έχω επίσης προσθέσει λίγο περισσότερη ποδηλασία αυτή τη φορά, και πολύ πιο πειθαρχημένη άρση ολυμπιακών βαρών», είπε η Μακένα Μίλερ για τον πρόγραμμα των προπονήσεών της.

Η Μίλερ κατέλαβε την τέταρτη θέση ανάμεσα σε 29 δρομείς.

Tags: