Εξαιρετικός στην πρεμιέρα της Κύπρου ο Τεντόγλου με άλμα στα 8,26μ.

Μίλτος Τεντόγλου

i

© Intime

Εξαιρετικός στην πρεμιέρα της Κύπρου ο Τεντόγλου με άλμα στα 8,26μ.

Sportal newsroom 21:24 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 25.05.2023
Με νίκη και ένα φοβερό άλμα στα 8,26μ. ξεκίνησε τη σεζόν του ανοιχτού ο Μίλτος Τεντόγλου στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού.

Εξαιρετική πρεμιέρα για τον Μίλτο Τεντόγλου! Στο πρώτο του άλμα για την καλοκαιρινή περίοδο πήδηξε στα 8,25μ. στο μίτινγκ της Λεμεσού και αυτό ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη, όμως στο τελευταίο του άλμα βελτίωσε την επίδοσή του κατά ένα εκατοστό (8,26μ.).

Στη συνέχεια έκανε ένα άκυρο άλμα, το τρίτο ήταν στα 8,17μ. και ακολούθησε άκυρο και στο τέταρτο άλμα. Στο πέμπτο προσγειώθηκε στα 8,22μ., ενώ στην τελευταία προσπάθεια ήρθε το 8,26μ.

Πετρούνιας: «Με πλήγωσε που δεν μεταδόθηκε ο αγώνας μου στο Τόκιο - Δεν μ' αρέσει η ανθρωποφαγία» (vids)
ΣΤΙΒΟΣ

14:22 - 24.05.2023

Πετρούνιας: «Με πλήγωσε που δεν μεταδόθηκε ο αγώνας μου στο Τόκιο - Δεν μ' αρέσει η ανθρωποφαγία» (vids)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Βασίλη Σκουντή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά ο προκριματικός στο Τόκιο αλλά και στον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Από 'κει και πέρα, δεύτερος ακολούθησε ο Τόμπιας Μόντλερ με 7,96μ., ενώ ο Ανδρέας Πανταζής ήταν 6ος με 7,44μ.

«Ηταν καλό ξεκίνημα. Αν ήταν ο δεύτερος αγώνας μου, ίσως πηδούσα παραπάνω. Κάθε χρόνο μου λέει ο Τσάτουμας ότι θα κάνω το ρεκόρ. Το περιμένει και το περιμένω κι εγώ. Είναι μια δύσκολη επίδοση το 8,66μ., δεν μπορείς να την κάνεις όποτε θες, αλλά πιστεύω ότι θα έρθει. Είμαι ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας καθώς το παγκόσμιο πρωτάθλημα έρχεται σε τρεις μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Τεντόγλου.