Καλαντάτζε στο Sportal: «Ο τίτλος θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο» (vid)

Άννα Καλαντάτζε

Καλαντάτζε στο Sportal: «Ο τίτλος θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο» (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 13:20 - 11.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 11.03.2023
Στη θέληση θα κριθεί ο τελικός του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών τόνισε στο Sportal η Άννα Καλαντάτζε.

Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών. Η Ένωση απώλεσε το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια πάτησε γκάζι και πήρε τη νίκη.

Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Παναθηναϊκό που πήρε τη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον ΑΟ Θήρας. Το Sportal συνομίλησε μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού με την Άννα Καλαντάτζε.

Η κεντρική της ΑΕΚ σημείωσε ότι ο Γιουνούς Οτσάλ καθοδήγησε την ομάδα του ιδανικά μετά το χαμένο πρώτο σετ. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο τελικός θα κριθεί στη θέληση. 

«Υπάρχει ενθουσιασμός για την πρόκριση αλλά πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας και να συγκεντρωθούμε στον τελικό. Ο προπονητής μας καθοδήγησε ιδανικά μετά το πρώτο χαμένο σετ και μας βοήθησε να κάνουμε την ανατροπή. Δεν έχει σημασία που έχουμε νικήσει δύο φορές φέτος τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας διαφορετικός θεσμός το κύπελλο και ο νικητής θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο», σημείωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Sportal η Άννα Καλαντάτζε. 

«Είναι πολύ όμορφο. Είναι πολύ όμορφο που έρχονται και μικρά παιδιά και στηρίζουν και το άθλημά μας. Είναι ωραίο που είμαστε εδώ και το γήπεδο είναι γεμάτο από μικρούς αθλητές. Είναι χαρά μας να βλέπουμε παιδιά να μας στηρίζουν και να είναι στο δικό μας το άθλημα», κατέληξε η Άννα Καλαντάτζε για την παρουσία του κόσμου στο κλειστό Τ9 της Άρτας.