Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο Sportal: «Πήραμε το Κύπελλο, πάμε για το πρωτάθλημα»
i

© Intime

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο Sportal: «Πήραμε το Κύπελλο, πάμε για το πρωτάθλημα»

Πηνελόπη Παπαδήμου 12:30 - 12.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 12.03.2023
Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, μίλησε στο Sportal μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και σημείωσε ότι ο επόμενος στόχος της Ένωσης είναι το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στην Άρτα. Η Ένωση επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της στον τελικό του final-4 που έγινε στην πόλη της Ηπείρου.

Λίγα λεπτά μετά την απονομή του τροπαίου στην ΑΕΚ, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, μίλησε στο Sportal και σημείωσε τι σημαίνει για τον σύλλογο η κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ έδωσε σύνθημα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

«Το Κύπελλο αυτό σημαίνει πολλά. Σημαίνει ότι μέσα στην κοσμογονία της ΑΕΚ των τελευταίων ετών, σε ένα ακόμη άθλημα η ομάδα μας έχει έρθει για να πρωταγωνιστήσει σε σταθερές βάσεις για πολλά χρόνια. Πήραμε το Κύπελλο, θα επιδιώξουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Δεν θα μείνουμε εδώ. Θα έχουμε πιο πολλές υποχρεώσεις του χρόνου με την Ευρώπη. Η εικόνα που θα πρέπει να βγάζει η ομάδα είναι αυτή: Να διεκδικεί τίτλους κι αν καταφέρνει να τους παίρνει κιόλας», σημείωσε αρχικά ο Αλέξης Αλεξίου.

«Το αφιερώνω σε όλους αυτούς που το πίστεψαν, αγωνίστηκαν πολλά χρόνια για να επανέλθει αυτό το τμήμα στην κατάσταση που πρέπει και να είναι ανταγωνιστικό σε ένα άθλημα, ένα πρωτάθλημα που είναι ίσως το πιο ανταγωνιστικό όλων των ομαδικών αθλημάτων. Βλέπετε ποιο είναι το επίπεδο. Τα συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες, τους προπονητές, τον Γιουνούς (σ.σ Οτσάλ), σε όσους συνέβαλαν λίγο ή πολύ φέτος για να έχουμε αυτή την επιτυχία», είπε ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ σχετικά με το πού αφιερώνει τον τίτλο.

Τέλος, ο Αλέξης Αλεξίου αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου της Ένωσης. «Αυτός είναι ο κόσμος της ΑΕΚ. Χθες (σ.σ την Παρασκευή) ήρθαν με τρία πούλμαν και ένα βανάκι για να χαιρετήσουν. Χαιρόμαστε όλοι, συγκινούμαστε όλοι και είμαστε υπόχρεοι στον κόσμο της ΑΕΚ να τους ικανοποιούμε και να τους ευχαριστούμε όσο μπορούμε. Γι' αυτό δεν σταματάμε ποτέ»