«Ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με τον Κάρμο»

Νταβίντ Κάρμο

i

©Intime

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με τον Κάρμο»

Κώστας Τόπας 09:44 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 20.05.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του Νταβίντ Κάρμο.

Ο Νταβίντ Κάρμο πηγαίνει μια χαρά στους Πειραιώτες, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για ρήτρα που μπήκε, μια ρήτρα ύψους 17.500.000 ευρώ!

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα είπε πως οι «ερυθρόλευκοι» τον ενημέρωσαν πως θα ενεργοποιήσουν αυτή τη ρήτρα.

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: «Να βγει αλήθεια ένα όνειρο τρελό»
CONFERENCE LEAGUE

09:00 - 09.05.2024

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: «Να βγει αλήθεια ένα όνειρο τρελό»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης (9/5, 22:00) για τον δεύτερο ημιτελικό των δύο ομάδων στο Conference League, έχοντας στόχο την υπεράσπιση του υπέρ του 4-2.

Αρχικά, τόνισε πως πιστεύει ότι θα παραμείνει ο Κονσεϊσάο, ενώ για τον Κάρμο επισήμανε: «Δώσαμε 20.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Κάρμο, αλλά δεν θα βγούμε χαμένοι. Ο σύλλογος που έχει παραχωρηθεί τώρα, μας ενημέρωσε ότι θέλει να καλύψει τη ρήτρα του και να πληρώσει τα 17.500.000 ευρώ».

Σήμερα (09/05), η πορτογαλική «A Bola» δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πάρει ακόμα οριστική απόφαση σχετικά με το μέλλον του 24χρονου κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος για τον Φραν Ναβάρο, για τον οποίο τονίζεται πως αν ο Ολυμπιακός θέλει να τον κάνει δικό του, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Φιορεντίνα: «Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κάνει σπουδαία πράγματα»
CONFERENCE LEAGUE

08:51 - 09.05.2024

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Φιορεντίνα: «Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κάνει σπουδαία πράγματα»

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο μίλησε για την μεγάλη πρόκριση των «βιόλα» στον τελικό του Conference League αλλά και για τον ποιον θα ήθελε αντίπαλο από την μονομαχία του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

«Σε αντίθεση με όσα ανακοίνωσε ο Πίντο ντα Κόστα στην προεκλογική εκστρατεία, σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα χάσει την αγάπη των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του Ντέιβιντ Κάρμο. Φθηνότερος ο Φραν Ναβάρο, οι Έλληνες θα πρέπει να πληρώσουν 7,5 εκατ. ευρώ αν θέλουν να κρατήσουν τον Ισπανό», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οταν έγινε η μεταγραφή του (ως δανεικός) του Κάρμο στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο, ο 24χρονος στόπερ έχει 15 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα (8 για το πρωτάθλημα και 7 για το Conference League), αποτελώντας ουσιαστικά τον ηγέτη στα μετόπισθεν για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ σε αυτό το διάστημα.