Απίθανη δήλωση του Βατούτιν για Σπανούλη στο Sportal: «Θα τον πάρω στην ΤΣΣΚΑ» (vid)

Sportal newsroom 15:06 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 26.09.2023

Τη βραδιά που ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό, στη γιορτή έλαβε μέρος και πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του sportal και αναφέρθηκε σε μία μελλοντική πιθανότητα: «Να πάρουμε στην ομάδα μας τον Μπίλι για προπονητή».

Ήταν και ο Αντρέι Βατούτιν στο γήπεδο! Ο Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήρθε στην Αθήνα για να τιμήσει έναν καλό του φίλο και έναν άνθρωπο που πάντα θαύμαζε: Τον Βασίλη Σπανούλη. Εμφανίστηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στη Night of the Legend που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός και η κάμερα του Sportal εστίασε πάνω του. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, που λαμβάνω μέρος σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση. Σίγουρα ο Μπίλι την αξίζει», είπε ο Βατούτιν και πέραν από το μαχητικό προφίλ του Kill Bill στα γήπεδα, ο 50χρονος Ρώσος, ο οποίος εργάζεται από το 2002 στην ΤΣΣΚΑ και από το 2009 είναι ο επικεφαλής της διοίκησης, αναφέρθηκε και για την εν γένει παρουσία του στον πλανήτη. «Είμαι χαρούμενος που βλέπω τα έξι του παιδιά», πρόσθεσε, αλλά και «τη γυναίκα του, την Ολυμπία, που όπως μου είπε και η γυναίκα μου που της έστειλα ένα βίντεο "είναι σε εξαιρετική φόρμα!"», δήλωσε χαμογελώντας. 

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο Sportal: «Ο Σπανούλης είναι παράδειγμα για όποιον άνθρωπο θέλει να εξελιχθεί στη ζωή του» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

12:38 - 18.09.2023

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο Sportal: «Ο Σπανούλης είναι παράδειγμα για όποιον άνθρωπο θέλει να εξελιχθεί στη ζωή του» (vid)

Οι αναμνήσεις ήρθαν στο μυαλό του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του Sportal θυμήθηκε όλους εκείνους που «δυσανασχέτησαν όταν έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στον Βασίλη Σπανούλη τότε στο Μαρούσι». Πλέον, ο Kill Bill στα μάτια του «Δράκου» είναι «ένα παράδειγμα προς όλους τους ανθρώπους».

Μετά άρχισε τις... ευχές και συγκεκριμένα «αξίζουν στον Βασίλη τα καλύτερα και του εύχομαι μία σπουδαία καριέρα ως προπονητή. Πάντα είχα καλή σχέση μαζί του, γεμάτη σεβασμό από την πλευρά μου, αλλά και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το ρώσικο μπάσκετ γενικότερα. Είναι ίνδαλμα για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ», ενώ μπορεί να μην κατάφερε να τον πάρει στην ομάδα του Στρατού ως αθλητή, «αλλά ίσως στο κοντινό μέλλον να υπάρξει πιθανότητα να τον υπογράψω ως προπονητή. Ποτέ μη λες ποτέ». Έριξε λοιπόν, τη... βόμβα ο Βατούτιν και ακολούθως μας αποχαιρέτησε λέγοντάς μας σε άπταιστα ελληνικά «Ευχαριστώ πολύ!».