Μάνατζερ Κουγιατέ στο SPORTAL: «Είχαμε πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά...»
i

Ο Κίκι Κουγιατέ σε μονομαχία με τον Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images/Ideal Images

Μάνατζερ Κουγιατέ στο SPORTAL: «Είχαμε πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά...»

Κώστας Τόπας 08:35 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 05.09.2023

Το SPORTAL επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Κίκι Κουγιατέ, ο οποίος σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Equipe», η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της Μετς, Κίκι Κουγιατέ, με τους Γάλλους να αναφέρουν ότι έχει καταθέσει πρόταση ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για θηριώδη αμυντικό, ύψους 1,93 μ., ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και ως αμυντικός μέσος. Είναι διεθνής 21 φορές με την εθνική του Μάλι και ο κορυφαίος στόπερ της Μετς, η οποία τον κοστολογεί στα 5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς τον είχε αγοράσει από την Τρουά το 2020 έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, το γεγονός ότι η Μετς αγωνίζεται στη Ligue 2 της Γαλλίας, έχει βάλει τον νεαρό στόπερ σε σκέψεις να αναζητήσει κάτι καλύτερο στην καριέρα του.

Μπορεί οι Γάλλοι να κάνουν λόγο για πρόταση της ΑΕΚ για τον Κουγιατέ, όμως τα δεδομένα από την πλευρά της Ένωσης είναι εντελώς διαφορετικά και η υπόθεση δεν είναι... ενεργή.

Το SPORTAL επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Κίκι Κουγιατέ, προκειμένου να ρίξει φως γύρω από την υπόθεση. Ο Γιουσέφ Ζοχεϊρ φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι η ΑΕΚ είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 25χρονου στόπερ το περασμένο καλοκαίρι και πως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο ο Κουγιατέ να αποχωρήσει από την Μετς, η οποία είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, ο Ζοχεϊρ δήλωσε πως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αναζητάει τρόπο διαφυγής...

«Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Τώρα ενδιαφέρεται με τα ίδια χρήματα να τον αποκτήσει αλλά δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση. Η Μετς ζητάει 5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κουγιατέ θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά έχει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο ακόμα. Μπορεί όμως να πιέσουμε για να τερματίσουμε τη συνεργασία μας με τη Μετς. Για την μεταγραφή του πάντως στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Η Μετς είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά στο SPORTAL ο μάνατζερ του Κουγιατέ, Γιουσέφ Ζοχεϊρ.