Ο μάνατζερ του Σουάσο στο SPORTAL: «Θέλει Ολυμπιακό, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα»
i

Γκαμπριέλ Σουάσο/ ©Photo by Daniel Munoz/VIEW press/Getty Images/Ideal Images

Ο μάνατζερ του Σουάσο στο SPORTAL: «Θέλει Ολυμπιακό, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα»

Κώστας Τόπας 08:34 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 05.09.2023

Ο μάνατζερ του Χιλιανού διεθνούς μπακ, Γκαμπριέλ Σουάσο μίλησε στο SPORTAL για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και για τα στοιχεία που διαθέτει ο 25χρονος αμυντικός στο παιχνίδι του.

Ο Γκαμπριέλ Σουάσο είναι έτοιμος να κάνει το βήμα μακριά από τη Χιλή, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 25χρονος μπακ δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στην καριέρα του, έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Κόλο Κόλο, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 192 συμμετοχές, με εννέα γκολ και 13 ασίστ, ενώ είναι και εννέα φορές διεθνής με την εθνική Χιλής. Προερχόμενος από γεμάτες σεζόν παρουσιάζεται έτοιμος για να κάνει το άλμα στην Ευρώπη.

Σε περίπτωση που τελικά ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», τότε ο Σουάσο θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Μίτσελ, μιας κι εδώ και πάνω από μια δεκαετία διαθέτει την ικανότητα να παίζει πολλές θέσεις.

Γκαμπριέλ Σουάσο: Ενας πολυθεσίτης που βάζει τα πόδια του στη «φωτιά» (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:08 - 11.01.2023

Γκαμπριέλ Σουάσο: Ενας πολυθεσίτης που βάζει τα πόδια του στη «φωτιά» (vids)

Ο Γκαμπριέλ Σουάσο φέρεται να είναι ένα βήμα μακριά από την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, με τον Χιλιανό να αναζητεί την πρώτη μετακόμισή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το Who is Who του 25χρονου μπακ.

Ο μάνατζερ του Χιλιανού διεθνούς μπακ, Τζέισον Πέπε μίλησε στο SPORTAL για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και για τα στοιχεία που διαθέτει ο Σουάσο στο παιχνίδι του.

«Επιθυμία του Σουάσο είναι να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό αλλά…»

«Εγώ και ο συνέταιρος μου, Άλαν Σίλμπερμαν είμαστε οι μοναδικοί μάνατζερ του Σουάσο τα τελευταία έξι χρόνια. Κυκλοφορούν διάφοροι λέγοντας πως είναι μάνατζερ του παίκτη, αλλά δεν ισχύει. Από πλευράς μας παρουσιάσαμε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον Σουάσο, εδώ κι αρκετό καιρό. Επιθυμία του Σουάσο είναι να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία», ανέφερε αρχικά στο SPORTAL ο μάνατζερ του 25χρονου αριστερού οπισθοφύλακα, για να παρουσιάσει στη συνέχεια μερικά από τα στοιχεία του Σουάσο.

«Ο Σουάσο έχει πνεύμονες αλόγου κούρσας»

«Εκτός από 100% επαγγελματίας, διαθέτει πνεύμονες αλόγου κούρσας που δεν τα παρατάει ποτέ και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Πρόκειται για έναν πολύ καλό άνθρωπο τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου με εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες. Διετέλεσε αρχηγός των Εθνικών Νέων της Χιλής και της Κόλο Κόλο. Είμαι ο ατζέντης του εδώ και έξι χρόνια και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον παίκτη που έχει καλύτερη νοοτροπία από τον Σουάσο. Δυστυχώς όμως, δεν μπορώ να αποκαλύψω την πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός», κατέληξε ο μάνατζερ του Σούασο.