Νεστορίδης στο SPORTAL: «Θα νικήσουμε τον Παναθηναϊκό!»
i

Ο Κώστας Νεστορίδης με τον Ντέμη Νικολαΐδη/©Intime

Νεστορίδης στο SPORTAL: «Θα νικήσουμε τον Παναθηναϊκό!»

Κώστας Τόπας 13:17 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 05.09.2023

Ο θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του SPORTAL, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Νεστορίδης έστω και στα 92 του χρόνια, έστω κι αν πολλοί της δικής του γενιάς ή και μικρότεροι δεν πρόλαβαν να ζήσουν τη μεγάλη στιγμή μαζί του, είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια της «OPAP Arena» πριν από μερικούς μήνες. Οπως είναι λογικό ο θρυλικός «Νέστορας» της ΑΕΚ τιμήθηκε όπως του έπρεπε, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο με ένα ολόκληρο γήπεδο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του. Από την πλευρά του, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από το κύμα αγάπης που εισέπραξε.

Με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ο Κώστας Νεστορίδης σκόραρε 224 γκολ εκ των οποίων τα 141 στην Α' Εθνική! Έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ σε πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα! Συνολικά έχει πετύχει στην καριέρα του 265 γκολ σε 363 αγώνες! Είναι δηλαδή ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε αναλογία αγώνων και τερμάτων!

Ρούσεφ στο SPORTAL: «Η ΑΕΚ θα κερδίσει το ντέρμπι, ο Αλμέιδα έχει νοοτροπία νικητή»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:20 - 08.01.2023

Ρούσεφ στο SPORTAL: «Η ΑΕΚ θα κερδίσει το ντέρμπι, ο Αλμέιδα έχει νοοτροπία νικητή»

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Ιβάν Ρούσεφ μίλησε για την εικόνα της Ένωσης στο φετινό πρωτάθλημα, τον Ματίας Αλμέιδα, την δυναμική της «OPAP Arena» αλλά φυσικά και για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η μεγάλη μορφή της ΑΕΚ, η μορφή του οποίου κοσμεί τον έναν από τους τέσσερις πυλώνες του νέου γηπέδου της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια (μαζί με τον αείμνηστο Στέλιο Σεραφείδη και τους Μίμη Παπαϊωάννου και Θωμά Μαύρο), έδωσε το σύνθημα νίκης, στο SPORTAL για το μεγάλο ντέρμπι της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό.

«Θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό», είπε χαρακτηριστικά ο θρύλος της Ένωσης.