Τεντόγλου στο Sportal: «Κορυφαίος προπονητής ο Πομάσκι» (vid)
i

Μίλτος Τεντόγλου/printscreen Sportal

Τεντόγλου στο Sportal: «Κορυφαίος προπονητής ο Πομάσκι» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:09 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 05.09.2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στο Sportal και απάντησε στην ερώτηση για τον ποιον θεωρεί κορυφαίο προπονητή.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδωσε μία ακόμη παράσταση το βράδυ της Κυριακής (19/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στη δεύτερη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου. 

Παρουσία 8000 θεατών ο Ολυμπιονίκης του μήκους πήρε την πρώτη θέση, εν μέσω χειροκροτημάτων από τον κόσμο που παρευρέθηκε στο στάδιο του Φαλήρου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου  στην τρίτη προσπάθεια έβγαλε το μεγάλο άλμα στα  8.20μ. και αποθεώθηκε. Είχε δύο ακόμα έγκυρα άλματα κοντά στα 8 μ. 

Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο ΣΕΦ ο Τεντόγλου μίλησε στην κάμερα του Sportal και δήλωσε πως ο κορυφαίος προπονητής είναι ο Γιώργος Πομάσκι. 

Ποιος είναι ο κορυφαίος προπονητής για τον Μίλτο Τεντόγλου;

Με τον κόουτς Πομάσκι είμαστε μαζί περίπου εφτά χρόνια και νομίζω δουλεύουμε πάρα πολύ καλά μαζί. Πάντα έχουμε επιτυχίες και κάθε χρόνο τους στόχους που βάζουμε τους πετυχαίνουμε γιατί πλέον με ξέρει πολύ καλά και εγώ τον ξέρω πολύ καλά και ακολουθώ πιστά αυτά που μου λέει. Είναι κορυφαίος προπονητής και άνθρωπος εννοείται και δίνει πολύ καλές συμβουλές και μέσα στο στάδιο και έξω από το στάδιο και γι αυτό νομίζω έχουμε πολύ καλή σχέση και τα πάμε τόσο καλά.