Τσιτσιπάς: «Πολύ διαφορετικές συνθήκες σήμερα, δε νομίζω να έχω παίξει ένα τόσο σύντομο ματς»

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Τσιτσιπάς: «Πολύ διαφορετικές συνθήκες σήμερα, δε νομίζω να έχω παίξει ένα τόσο σύντομο ματς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το πόσο επηρεάστηκε από τις χθεσινές διακοπές στον αγώνα λόγω της βροχής, αλλά επίσης και για τις καιρικές συνθήκες στον σημερινή αναμέτρηση (14/5).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Νούνο Μπόρζες με 2-0 6-3 6-3, για τον τρίτο γύρο του 1.000αριού τουρνουά της Ρώμης και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης τον Ιταλό Λορέντζο Σονέγκο

Ο Έλληνας τενίστας σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού μίλησε για τις χθεσινές διακοπές στον αγώνα λόγω της βροχής, αλλά επίσης αναφέρθηκε και στις καιρικές συνθήκες που υπήρχαν στη σημερινή αναμέτρηση. 

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο 24χρονος τενίστας: 

«Δεν είναι συνηθισμένο να τελειώνεις ένα ματς που δεν έχει τελειώσει, να πηγαίνεις για ύπνο και να πρέπει να συνεχίσεις την επόμενη μέρα. Πολύ διαφορετικές συνθήκες σήμερα, δε νομίζω να έχω παίξει ένα τόσο σύντομο ματς, κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Ασυνήθιστο, αλλά η ποιότητα ήταν εκεί όταν χρειάστηκε να αποδώσω και τα δύο τελευταία γκέιμ ήταν μια πολύ καλή μάχη από μέρους μου».

Και συμπλήρωσε: «Δεν με πείραξε και πολύ, ως αθλητής πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Συνέβη πριν μερικά χρόνια και απέναντι στον Νόβακ εδώ. Ήμουν προετοιμασμένος, ήξερα ότι η βροχή ήταν δυνατή, έβρεχε ακόμα και όταν παίζαμε. Ήξερα ότι η πιθανότητα ήταν μικρή, αλλά προσπάθησα να το τελειώσω πριν μας σταματήσουν. Δεν έγινε, έπρεπε να συνεχίσω σήμερα. Ξαναέζησα το ματς ακόμα και όταν πήγα για ύπνο, για να το οραματιστώ για την επόμενη μέρα».