Το μήνυμα του Ναδάλ στον Αλκαράθ πριν τον τελικό του Wimbledon
i

© Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Το μήνυμα του Ναδάλ στον Αλκαράθ πριν τον τελικό του Wimbledon

Sportal newsroom 20:21 - 18.07.2023

Ο Κάρλος Αλκαράθ αποκάλυψε το μήνυμα που δέχθηκε από τον Ράφα Ναδάλ πριν τον τελικό του Wimbledon.

Ο Κάρλος Αλκαράθ μίλησε για τα μηνύματα που δέχθηκε μετά την κατάκτηση του Wimbledon. Ο 20χρονος Ισπανός πήρε το βρετανικό major μετά τη νίκη του στον τελικό επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στα πέντε σετ.

Ο Αλκαράθ στέρησε από τον Νόλε τον 24ο Grand Slam τίτλο αλλά και την επιστροφή στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Ισπανός δέχθηκε συγχαρητήρια από πάρα πολλούς αθλητές και όχι μόνο.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τον Τζίμι Μπάτλερ, τον Φερνάντο Αλόνσο αλλά και τον ηθοποιό Γουίλ Σμιθ. Ωστόσο, ο νεαρός Ισπανός έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε ένα μήνυμα που δέχθηκε πριν τον τελικό από τον Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός θρύλος του τένις, που αυτή την περίοδο απέχει από τους αγωνιστικούς χώρο λόγω προβλήματος τραυματισμού, έστειλε τις καλύτερες ευχές του στον συμπατριώτη του.

«Δέχθηκα μηνύματα από πολλούς μετά την κατάκτηση του τροπαίου. Με συνεχάρη ο Γουίλ Σμιθ, ο φίλος μου Τζίμι Μπάτλερ, ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ράφα οποιαδήποτε στιγμή μου στέλνει για να με συγχαρεί και αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Είναι το είδωλο των παιδικών μου χρόνων.

Πολλοί ακόμη μου έστειλαν και δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Αλλά δεν μπορώ να μην μιλήσω για το μήνυμα που μου έστειλε ο Ράφα πριν τον τελικό. Αρχικά μου έδωσε συγχαρητήρια που βρίσκομαι στον τελικό και στη συνέχεια μου έγραψε “σου στέλνω δύναμη και τύχη για τον πιο σημαντικό αγώνα της καριέρα σου”», ανέφερε ο Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Ράφα Ναδάλ έχει κατακτήσει 22 Grand Slam τίτλους στην καριέρα του. Ο Ισπανός χειρουργήθηκε προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε πριν λίγο καιρό, ο Ναδάλ σημείωσε ότι στόχος του είναι να αποσυρθεί το 2024. Ωστόσο, τόνισε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει το σώμα του να είναι σε καλή κατάσταση.

«Είναι δύσκολο να κάνω προβλέψεις, πώς θα είναι το σώμα μου. Θα αφήσω ανοιχτές τις επιλογές και θα δω ποιο θα είναι το καλύτερο πρόγραμμα για μένα. Θέλω να παίξω στα σημαντικά τουρνουά, όπως τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν θα είναι το τελευταίο μου τουρνουά; Δεν ξέρω», ανέφερε σχετικά.