Άρχισαν τα όργανα: Στράβωσε η Μπαντόσα με τη... διαχυτικότητα και τις αγκαλιές του Στέφανου

Άρχισαν τα όργανα: Στράβωσε η Μπαντόσα με τη... διαχυτικότητα και τις αγκαλιές του Στέφανου

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:33 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 01.07.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την αποθέωση από το κοινό στο Στοκ σε αγώνα επίδειξης, όμως η αγαπημένη του Έλληνα τενίστα, Πάουλα Μπαντόσα φάνηκε να ζηλεύει από τις αγκαλιές της παρουσιάστριας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθεώθηκε από το κοινό στο στο φιλικό τουρνουά Τhe Boodles, σε αγώνα επίδειξης, όμως η Πάουλα Μπαντόσα που παρακολουθούσε την αναμέτρηση φάνηκε να ζηλεύει από τις αγκαλιές της παρουσιάστριας προς τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα. 

Θυμίζουμε ότι η Πάουλα Μπαντόσα παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γιάνικ Χάνφμαν στην πρεμιέρα του 250αριού τουρνουά της Μαγιόρκα. Η Ισπανίδα τενίστρια δεν έφερε γούρι ωστόσο στον αγαπημένο της. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών ηττήθηκε με 6-4, 3-6, 6-2 από τον Γιάνικ Χάνφμαν στον δεύτερο γύρο και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που είχε κατακτήσει τον τίτλο πέρσι στην ισπανική πόλη, δείχνει να μην πατάει καλά στο χορτάρι μέχρι στιγμής. Ο φετινός φιναλίστ του Australian Open μετράει τρεις ήττες στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει, δείγμα ανησυχητικό εν όψει και του Wimbledon που ξεκινάει στις 3 Ιουλίου. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στρέφει, πλέον, την προσοχή του στο βρετανικό major. Ο Έλληνας τενίστας θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στον Αυστριακό Ντόνιμικ Τιμ, για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε αναφερθεί πως για την κακή πορεία του Τσιτσιπά τον τελευταίο καιρό είχε μερίδιο ευθύνης και η Μπαντόσα ωστόσο ο Έλληνας τενίστας το διέψευσε αυτό, λέγοντας: «Με παρακινεί να γίνω καλύτερος. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην κέρδισα πολλά παιχνίδια, αλλά δεν φταίει αυτή. Το συζητάμε. Όταν είμαι στο κορτ, είναι δική μου ευθύνη».