Με την Κόστιουκ η Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Wimbledon και πιθανό σταύρωμα με Μπαντόσα - Με τον Τιμ ο Τσιτσιπάς

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Με την Κόστιουκ η Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Wimbledon και πιθανό σταύρωμα με Μπαντόσα - Με τον Τιμ ο Τσιτσιπάς

Δημήτρης Χούπης 13:14 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:35 - 04.07.2023

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) θα αντιμετωπίσει τη Μάρτα Κόστιουκ (Νο35) από την Ουκρανία στον πρώτο γύρο του Wimbledon. Σε περίπτωση πρόκρισης μπορεί να πέσει πάνω στην Μπαντόσα. Τον Ντόμινικ Τιμ αντιμετωπίζει ο Τσιτσιπάς.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) έμαθε την Παρασκευή (30/6) την αντίπαλό της στην πρεμιέρα του Wimbledon, όπου η Μάρτα Κόστιουκ (Νο35) από την Ουκρανία θα βρεθεί απέναντί της στον πρώτο γύρο του τουρνουά. 

Σε περίπτωση λοιπόν που η Ελληνίδα τενίστρια προκριθεί έναντι της 21χρονης, τότε στην επόμενη φάση θα βρεθεί αντιμέτωπη είτε με την Άλισον Ρισκ, είτε με την Πάουλα Μπαντόσα, σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά. 

Την ίδια ώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) έμαθε κι αυτός με τη σειρά του τον αντίπαλό του. Ο Έλληνας τενίστας λοιπόν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ντόμινικ Τιμ (Νο90) από την Αυστρία. Αν περάσει το εμπόδιο του Τιμ, ο Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο θα διασταυρωθεί με τον νικητή του ζευγαριού Ράιν Πένιστον - Άντι Μάρεϊ.

Ο Βρετανός τενίστας μάλιστα έχει κερδίσει δύο φορές το τουρνουά, έχοντας υπάρξει στο παρελθόν και Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη. Στο ίδιο ταμπλό βρίσκεται και το νούμερο ένα, Κάρλος Αλκαράθ, κάτι που σημαίνει ότι, αν συνεχίσει στο τουρνουά ο Έλληνας τενίστας, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ισπανό.