Η Σάκκαρη πανηγύρισε με μπλε καρδούλα την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Η Σάκκαρη πανηγύρισε με μπλε καρδούλα την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας

Sportal newsroom 16:04 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 26.06.2023

Με μία ανάρτηση στο Instagram, η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές.

Η ααρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας σημάδεψε την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου. Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη εξασφάλισε την πολυπόθητη αυτοδυναμία εκλέγοντας 158 βουλευτές.

Με ανάρτησή της το βράδυ της Κυριακής, η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε το αποτέλεσμα των εκλογών. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε repost την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη νίκη του βάζοντας και μία μπλε καρδούλα.

© Instagram

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο. Οι δυο τους, πλέον, δεν κρύβονται αφού κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μάλιστα, δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά αγώνες της αγαπημένης του.

Το ζευγάρι είχε αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του Roland Garros το 2021. Τότε, η Μαρία Σάκκαρη είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από τη μετέπειτα νικήτρια, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Βασικός στόχος η παραμονή Βεζένκοφ, αλλά και το «plan B» είναι τοπ επιπέδου και έχει δύο σπουδαία ονόματα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:28 - 26.06.2023

Βασικός στόχος η παραμονή Βεζένκοφ, αλλά και το «plan B» είναι τοπ επιπέδου και έχει δύο σπουδαία ονόματα

Ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στο τοπ επίπεδο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ακόμα και σε περίπτωση φυγής του Βεζένκοφ, θα κινηθεί για παίκτη από το πάνω ράφι!

«Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε και να χάσω τον Κωνσταντίνο», είχε δηλώσει πρόσφατα η Μαρία Σάκκαρη για τη σχέση της με τον γιο του πρωθυπουργού.

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου, όπου και αποκλείστηκε από την Ντόνα Βέκιτς. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επρόκειτο να λάβει μέρος στο τουρνουά του Ίστμπορν αλλά απέσυρε τη συμμετοχή της. Η Σάκκαρη επικεντρώνεται, πλέον, στο Wimbledon.