Ο Σίνερ πρώτος φιναλίστ στο ATP Finals

Ο Σίνερ πρώτος φιναλίστ στο ATP Finals

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:27 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 18.11.2023

Ο Γιάνικ Σίνερ νίκησε στα τρία σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals.

Ο Γιάνικ Σίνερ είναι ο πρώτος φιναλίστ του ATP Finals. Ο Ιταλός επικράτησε με 6-3, 6-7(4), 6-1 του Ντανίλ Μεντβέντεφ και έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Σίνερ, που συμμετέχει για πρώτη φορά στο ATP Finals, είναι σε εντυπωσιακή κατάσταση. Ο 22χρονος Ιταλός δεν έχει ήττα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Ο Σίνερ έγινε ο πρώτος Ιταλός που θα αγωνιστεί στον τελικό του ATP Finals. Ο αντίπαλος του Σίνερ θα προκύψει από τον ημιτελικό του Τζόκοβιτς με τον Αλκαράθ. Αν Σίνερ κατακτήσει τον τίτλο αήττητος, τότε θα πάρει το maximum των 1.500 βαθμών και χρηματικό έπαθλο ύψους 4,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ιταλός έσβησε μπρέικ πόιντ στο τρίτο γκέιμ του πρώτου σετ. Ο Σίνερ προηγήθηκε με δικό του μπρέικ με 3-1 και στη συνέχεια υπερασπίστηκε στο σερβίς του για το 6-3.

Στο δεύτερο σετ, ο Μεντβέντεφ έδειξε αντίδραση. Αφού δεν έγινε κάποιο μπρέικ, οι δύο τενίστες έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Ρώσος ήταν πιο συγκεντρωμένος και έφτασε στο 7-4 οδηγώντας το ματς σε τρίτο σετ.

«Τι στο καλό σκεφτόμουν;»: Δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τον Τζόκοβιτς για κείμενο που είχε γράψει!
ΤΕΝΙΣ

17:50 - 18.11.2023

«Τι στο καλό σκεφτόμουν;»: Δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τον Τζόκοβιτς για κείμενο που είχε γράψει!

Βρετανός δημοσιογράφος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για κείμενο που είχε γράψει για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και είχε προβλέψει την αγωνιστική κατάρρευση του Σέρβου.

Ο Σίνερ μπήκε δυνατά στο τρίτο σετ και έκανε μπρέικ με το «καλημέρα». Ο Μεντβέντεφ δεν είχε αντίδραση και ο Ιταλός έκανε το 6-1 με μεγάλη άνεση.

Ήταν η 3η σερί νίκη του Ιταλού κόντρα στον Μεντβέντεφ. Θα είναι ο 7ος φετινός τελικός για τον Σίνερ που θα διεκδικήσει τον 5ο τίτλο του στη σεζόν και 11ο στην καριέρα του.