«Τι στο καλό σκεφτόμουν;»: Δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τον Τζόκοβιτς για κείμενο που είχε γράψει!

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© Intime

«Τι στο καλό σκεφτόμουν;»: Δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τον Τζόκοβιτς για κείμενο που είχε γράψει!

Βρετανός δημοσιογράφος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για κείμενο που είχε γράψει για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και είχε προβλέψει την αγωνιστική κατάρρευση του Σέρβου.

Δεν σταματά να καταρρίπτει ρεκόρ ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας, έχει κατακτήσει 24 Grand Slam τίτλους στην καριέρας και έκλεισε τη φετινή σεζόν στο Νο.1 του κόσμου για όγδοη χρονιά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε τις 400 εβδομάδες στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ο πρώτος τενίστας που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Ο Νόλε παραμένει σε εντυπωσιακή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει τα 36 του χρόνια.

Ένας Βρετανός δημοσιογράφος, ζήτησε δημόσια συγγνώμη για ένα κείμενο που είχε γράψει για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Πιο συγκεκριμένα, ο Σάιμον Μπριγκς εμφανίστηκε μετανιωμένος για όσα είχε γράψει για τον Νόλε πριν από πέντε χρόνια. Τότε, ούτε λίγο πολύ, είχε αναφέρει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα βρισκόταν στο παγκόσμιο top-10.

«Ό,τι και να γίνει στο ATP Finals αυτό το Σαββατοκύριακο στο Τορίνο, η Δευτέρα θα ανήκει στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Εκείνη την ημέρα γίνεται ο πρώτος τενίστας (είτε άνδρας, είτε γυναίκα) που βρίσκεται 400 εβδομάδες στο Νο. 1. Σχεδόν οκτώ ολόκληρα χρόνια στην κορυφή. Είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα. Και αυτό που εγώ προσωπικά δεν κατάφερα να προβλέψω», σημείωσε αρχικά ο Βρετανός δημοσιογράφος.

«Αυτή είναι η ομολογία μου. Πριν από πέντε χρόνια, οι συνάδελφοί μου στην Telegraph Sport και εμένα κληθήκαμε να γράψουμε πώς θα ήταν οι 10 κορυφαίοι στον κόσμο αυτή την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα ήταν ενδιαφέροντα. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν βρέθηκε πουθενά.

Τι σκεφτόμουν; Δεδομένου ότι δυσκολεύομαι να θυμηθώ πού άφησα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου, είναι δύσκολο να πω με σιγουριά. Αλλά αμφιβάλλω ότι ξύπνησα εκείνο το πρωί τον Νοέμβριο του 2018 και είπα «Ξέρεις τι; Αυτός ο τύπος Τζόκοβιτς είναι εντελώς υπερεκτιμημένος.

Χαμός με τον CEO της Lacoste: Έκανε επίθεση στον Τσιτσιπά και πήρε σκληρές απαντήσεις
ΤΕΝΙΣ

12:35 - 17.11.2023

Χαμός με τον CEO της Lacoste: Έκανε επίθεση στον Τσιτσιπά και πήρε σκληρές απαντήσεις

Ο CEO της γνωστής εταιρείας Lacoste που είναι υπεύθυνη για την ενδυμασία του Τζόκοβιτς, άσκησε πολύ σκληρή κριτική στον Στέφανο Τσιτσιπά, εξαιτίας της απόφασης του να εγκαταλείψει το παιχνίδι απέναντι στον Ρούνε, λόγω τραυματισμού. Έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Έλληνα τενίστα αρκετοί συναθλητές του.

Το πιο πιθανό να τα έκανα όλα αυτά με την ελπίδα να πετύχω την επιθυμία μου για μία λίστα με περισσότερους διαφορετικούς ως προς τον τρόπο παιχνιδιού, τενίστες. Και ενώ ο Τζόκοβιτς ήταν ήδη στον δρόμο για τον κορυφαίο όλων των εποχών, υπήρχαν και εκείνοι που ήταν περισσότερο απολαυστικοί στο παιχνίδι τους» συμπλήρωσε ο Βρετανός δημοσιογράφος.