«Τι εννοείς»: Ο Τζόκοβιτς ενοχλήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

«Τι εννοείς»: Ο Τζόκοβιτς ενοχλήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:33 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 16.11.2023

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς από ερώτηση στην on court συνέντευξή του μετά τη νίκη του επί του Χούμπερτ Χούρκατς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε στα τρία σετ τον Χούμπερτ Χούρκατς στο ATP Finals. Ο Σέρβος τενίστας, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένει τον αγώνα του Γιάνικ Σίνερ με τον Χόλγκερ Ρούνε για να μάθει αν θα προκριθεί στα ημιτελικά.

Ο Ιταλός εξασφάλισε την παρουσία του στην τετράδα. Ο Τζόκοβιτς ήταν φανερά εκνευρισμένος στην on court συνέντευξή του μετά το τέλος του ματς με τον Χούρκατς.

«Φάνηκες αναστατωμένος στο δεύτερο σετ. Τι συνέβη στο ματς», ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Τι εννοείς», απάντησε ο Τζόκοβιτς. «Έχασα το σετ, είναι φυσιολογικό», συμπλήρωσε ο Σέρβος τενίστας.

«Πώς αισθάνεσαι μετά τον αγώνα;» επανήλθε ο δημοσιογράφος. «Καλή νίκη», είπε κοφτά ο Τζόκοβιτς φανερά εκνευρισμένος. Θυμίζουμε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξασφάλισε το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης στο φινάλε της σεζόν μετά τη νίκη του επί του Χόλγκερ Ρούνε στην πρεμιέρα του ATP Finals.

Το ντοκιμαντέρ του Sportal για τον Τζόκοβιτς

Το Sportal, σε μία μεγάλη παραγωγή, ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του Νόβακ Τζόκοβιτς, μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων. Μέσα σε μία σειρά 8 επεισοδίων διάρκειας 35 λεπτών, παρουσιάζεται η ζωή του Σέρβου τενίστα. 

Το Sportal θα προβάλλει όλα τα επεισόδια από τη μεγάλη παραγωγή. Στο πρώτο επεισόδιο παρουσιάζεται το ξεκίνημα του θρύλου του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πώς μεγάλωσε ο Σέρβος τενίστας, πώς διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του, ποιοι τον μεγάλωσαν. Στο πρώτο επεισόδιο μιλούν για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, η οικογένειά του, παιδικοί φίλοι, συμμαθητές αλλά και οι πρώτοι του συμπαίκτες.