Sportal Euroleague Show: Απόψε στις 23:00, όλη η δράση από το Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας, με καλεσμένο τον Άρη Λυκογιάννη

Sportal newsroom 13:29 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 16.11.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική της Euroleague και το Sportal Euroleague Show είναι και πάλι εδώ! Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα το Sportal, ο official partner της διοργάνωσης στην Ελλάδα, με την Χριστίνα Βραχάλη, τον Κώστα Σωτηρίου, και με τον κόουτς Άρη Λυκογιάννη καλεσμένο στο στούντιο της εκπομπής, αναλύουν τα στοιχεία του αγώνα.

Μία μέρα μετά την επιτυχία του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας, η δράση της EuroLeague επιστρέφει, μαζί της και το Sportal Euroleague Show

Ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά, αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (16/11, 21:15, Novasports 4) στο ΣΕΦ τον Ερυθρό Αστέρα του κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Μίλος Τεόντοσιτς και ψάχνει τη πέμπτη νίκη του στην ένατη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωση. 

Το Sportal, ο official partner της διοργάνωσης στην Ελλάδα, είναι έτοιμο για το δικό του... παιχνίδι και όπως την Τετάρτη (15/11) παρακολούθησε, ανέλυσε και παρουσίασε όλα τα στοιχεία της νίκης των «πρασίνων» παρέα με τον Γιάννη Σιούτη, πλέον το Sportal Euroleague Show επιστρέφει σε... ερυθρόλευκο φόντο και τον κόουτς Άρη Λυκογιαννη στο στούντιο, παρέα φυσικά με την Χριστίνα Βραχάλη και τον Κώστα Σωτηρίου

Ο Σφαιρόπουλος στο Sportal: «Έχω παίξει 2 τελικούς Euroleague σε έδρες αντιπάλων, συνέβη σε άλλον προπονητή αυτό;» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:10 - 16.11.2023

Ο Σφαιρόπουλος στο Sportal: «Έχω παίξει 2 τελικούς Euroleague σε έδρες αντιπάλων, συνέβη σε άλλον προπονητή αυτό;» (vid)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal! Ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για το νέο ξεκίνημά του στους Σέρβους, για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, τον Βασίλη Σπανούλη, το καλό φαγητό και για την πικρία που του αφήνουν οι δύο τελικοί. Παρεμπιπτόντως, η συνέντευξη γυρίστηκε μπροστά από τον πάγκο του Ολυμπιακού, εκεί όπου ο Έλληνας κόουτς έζησε μεγάλες στιγμές για 4 χρόνια.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα συντονιστείτε στο Sportal για να μάθετε όλα τα νέα και να παρακολουθήσετε ζωντανές συνδέσεις από το OAKA, απ' όπου θα μιλήσουν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.