Νόβακ Τζόκοβιτς: Ανείπωτες Ιστορίες - Το μεγάλο ντοκιμαντέρ για την ζωή του Σέρβου θρύλου στο Sportal!

Sportal newsroom 12:44 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 12.11.2023

Το Sportal παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ για την ζωή και τις άγνωστες πτυχές του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο!

Με αφορμή το τουρνουά ATP Finals που ξεκινά σήμερα (12/11), το Sportal παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ για την ζωή και τις άγνωστες πτυχές του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο!

Από αυτή την Κυριακή στις 12:00 και κάθε μέρα, θα είναι στη διάθεση σας ένα νέο επεισόδιο για την ζωή και την καριέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς! Το ντοκιμαντέρ του Sportal χωρίζεται σε 8 επεισόδια, τα οποία θα μπορείτε να παρακολουθήσετε καθημερινά στο κανάλι μας στο YouTube.

Πώς μεγάλωσε ο Σέρβος τενίστας, πώς διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του, ποιοι τον μεγάλωσαν. Στο πρώτο επεισόδιο μιλούν για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, η οικογένειά του, παιδικοί φίλοι, συμμαθητές αλλά και οι πρώτοι του συμπαίκτες.

Ο 36χρονος τενίστας βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο Τορίνο για το ATP Finals, το τελευταίο τουρνουά της τενιστικής σεζόν. Οι οκτώ κορυφαίοι τενίστες της χρονιάς θα αγωνιστούν για τον τίτλο αλλά το κίνητρο του Τζόκοβιτς είναι ακόμη πιο ισχυρό αφού κυνηγάει και το year-end Νο.1, να ολοκληρώσει, δηλαδή, τη σεζόν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης για όγδοη χρονιά. 

«Για μένα, ο μεγαλύτερος στόχος αυτή τη στιγμή, είναι να είμαι στο Νο1 στο τέλος της σεζόν και ελπίζω να τα καταφέρω. Χρειάζομαι μόνο μια νίκη, οπότε είναι πιθανό να γίνει. Φυσικά και θα ήθελα να κατακτήσω το τουρνουά. Όμως αυτός είναι ο πρώτος στόχος και μετά θα δούμε πως θα πάει», τόνισε ο Σέρβος στη media day πριν το ξεκίνημα των αγώνων. Ο Τζόκοβιτς χρειάζεται μία, μόλις, νίκη για να καταφέρει κι αυτόν τον στόχο.

Απολαύστε το ντοκιμαντέρ του Sportal για τη ζωή του Σέρβου θρύλου