«Νόβακ Τζόκοβιτς, ανείπωτες ιστορίες»: Η ζωή του Σέρβου θρύλου έρχεται στο Sportal μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που κόβει την ανάσα (teaser)

«Νόβακ Τζόκοβιτς, ανείπωτες ιστορίες»: Η ζωή του Σέρβου θρύλου έρχεται στο Sportal μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που κόβει την ανάσα (teaser)

Sportal newsroom 21:39 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 11.11.2023

Το Sportal, σε μία μεγάλη παραγωγή, ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του Νόβακ Τζόκοβιτς, μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν σταματάει να καταρρίπτει ρεκόρ. Ο Σέρβος τενίστας έχει κατακτήσει 24 Grand Slam τίτλους στην καριέρα του και βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο 36χρονος τενίστας βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο Τορίνο για το ATP Finals, το τελευταίο τουρνουά της τενιστικής σεζόν. Οι οκτώ κορυφαίοι τενίστες της χρονιάς θα αγωνιστούν για τον τίτλο αλλά το κίνητρο του Τζόκοβιτς είναι ακόμη πιο ισχυρό αφού κυνηγάει και το year-end Νο.1, να ολοκληρώσει, δηλαδή, τη σεζόν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης για όγδοη χρονιά. «Για μένα, ο μεγαλύτερος στόχος αυτή τη στιγμή, είναι να είμαι στο Νο1 στο τέλος της σεζόν και ελπίζω να τα καταφέρω. Χρειάζομαι μόνο μια νίκη, οπότε είναι πιθανό να γίνει. Φυσικά και θα ήθελα να κατακτήσω το τουρνουά. Όμως αυτός είναι ο πρώτος στόχος και μετά θα δούμε πως θα πάει», τόνισε ο Σέρβος στη media day πριν το ξεκίνημα των αγώνων. Ο Τζόκοβιτς χρειάζεται μία, μόλις, νίκη για να καταφέρει κι αυτόν τον στόχο. 

Το Sportal, μέσα από μία μεγάλη παραγωγή παρουσιάζει τη ζωή του Νόβακ Τζόκοβιτς. Το ντοκιμαντέρ για την αθέατη πλευρά του Σέρβου πρωταθλητή ξετυλίγεται μέσα από 8 επεισόδια των 35 λεπτών.

Κάθε ημέρα, αρχής γενομένης από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, το Sportal θα προβάλλει ένα επεισόδιο από τη μεγάλη παραγωγή. Στο πρώτο επεισόδιο θα παρουσιαστεί το ξεκίνημα του θρύλου του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πώς μεγάλωσε ο Σέρβος τενίστας, πώς διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του, ποιοι τον μεγάλωσαν. Στο πρώτο επεισόδιο μιλούν για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, η οικογένειά του, παιδικοί φίλοι, συμμαθητές αλλά και οι πρώτοι του συμπαίκτες.

Δείτε το teaser του ντοκιμαντέρ που έρχεται αύριο στις οθόνες σας: