Η γυναίκα – άγγελος που αποτέλεσε την αίτια κρίσης στον γάμο του Τζόκοβιτς: «Ξέρω ότι έχει παιδιά, αλλά πώς να του αντισταθείς;»

Η γυναίκα – άγγελος που αποτέλεσε την αίτια κρίσης στον γάμο του Τζόκοβιτς: «Ξέρω ότι έχει παιδιά, αλλά πώς να του αντισταθείς;»

Ιάσονας Τσίλης 22:16 - 31.10.2023

Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο και διάσημη καλλονή του Bollywood, Ντιπίκα Παντούκον, δεν κρύβει τον θαυμασμό της για τον Νόβακ Τζόκοβιτς...

Η πιο δημοφιλής ηθοποιός στην Ινδία και μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο μπορεί να είναι παντρεμένη, αλλά δεν μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό της για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που όπως παραδέχτηκε δημόσια είναι ο ανεκπλήρωτος έρωτας της.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η Ντιπίκα Παντούκον, «μαγεύτηκε» από τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο και τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τη συνάντησή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Νόβακ με γοήτευσε με την πρώτη ματιά! Ξέρω ότι είναι πολυάσχολος άνθρωπος, έχει παιδιά, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χρόνο που πέρασα μαζί του. Ήταν γοητευτικός, ευγενικός και εξαιρετικά αστείος. Όταν το συνδυάσετε με την αυτοπεποίθηση ενός άνδρα που είναι ο καλύτερος στον κόσμο σε αυτό που κάνει, μπορείτε να δείτε γιατί καμία γυναίκα δεν μπορεί να του αντισταθεί. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν σαν αυτόν! Γι' αυτό ο Νόλε θα παραμείνει για πάντα η μεγαλύτερη αγάπη μου».

Η γνωριμία τους και το δημοσίευμα «φωτιά»

Ο Τζόκοβιτς και η Ινδή ηθοποιός γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα τέλη του 2014 στο τουρνουά IPTL και υπήρξαν διάφορα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα και στα μέσα ενημέρωσης. Αναφέρθηκε ότι οι δυο τους έγιναν πιο οικείοι και ότι υπήρχε «χημεία» μεταξύ τους.

Τα ΜΜΕ τους φωτογράφισαν το 2015 στα αποδυτήρια του Γουίμπλεντον, όπου περίμενε τον Νόβακ να τον συγχαρεί και στη συνέχεια συνάντησε τη Γελένα Τζόκοβιτς με την οποία αντάλλαξε δύο κουβέντες.

Την επόμενη χρονιά ήταν μαζί στον αγώνα Λος Άντζελες Λέικερς - ​​Ορλάντο Μάτζικ στο ΝΒΑ και μετά πήγε σε ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια του Λος Άντζελες. Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πέρασαν το βράδυ μαζί, κάτι το οποίο προκάλεσε την οργή της Γελένα και ο γάμος τους ήταν σε κρίση.

«Ο Νόβακ ετοιμάζεται να χωρίσει. Η Jelena συνειδητοποίησε ότι η σχέση του συζύγου της με τη Dipika ξεπερνούσε τις συνηθισμένες κοινωνικές συναναστροφές και γι' αυτό «έσπασε». Ζήτησε από τον Νόβακ να χωρίσει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και είναι σχεδόν έτοιμη να τον αφήσει», έγραψε τότε η Gazzetta dello sport.

Η εξήγηση του Τζόκοβιτς

Ο Τζόκοβιτς ξεκαθάρισε γρήγορα ότι αυτό δεν ήταν αλήθεια και είπε ότι οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι. Μάλιστα, ο Νόλε ήθελε να κάνει μήνυση στην ιταλική εφημερίδα, αλλά τελικά δεν έκανε ποτέ.

«Το καλύτερο πράγμα που έκανα στα 15 χρόνια γάμου μαζί σου, είναι που σε απάτησα»: Σάλος με τη διαρροή μηνυμάτων του προπονητή του Τζόκοβιτς
ΤΕΝΙΣ

22:35 - 25.10.2023

«Το καλύτερο πράγμα που έκανα στα 15 χρόνια γάμου μαζί σου, είναι που σε απάτησα»: Σάλος με τη διαρροή μηνυμάτων του προπονητή του Τζόκοβιτς

Σάλος έχει προκληθεί από τις συνομιλίες του Γκόραν Ιβανίσεβιτς, προπονητή του Νόβακ Τζόκοβιτς, με την πρώην σύντροφο του, τις οποίες διέρρευσε κροατικό Μέσο.

«Όλες αυτές οι ιστορίες για τα Ντίπικα με έκαναν να γελάσω. Είναι καλή φίλη της γυναίκας μου, και μεγάλη φαν του τένις, γι' αυτό μπορεί να την έχετε δει πολλές φορές στους αγώνες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τενίστας.