Κορυφαίος τενίστας έχει πάρει την… κάτω βόλτα και όλοι κατηγορούν την κατά 7 χρόνια μεγαλύτερη σύντροφό του: «Εγώ φταίω»

Κορυφαίος τενίστας έχει πάρει την… κάτω βόλτα και όλοι κατηγορούν την κατά 7 χρόνια μεγαλύτερη σύντροφό του: «Εγώ φταίω»

Sportal newsroom 22:30 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 21.10.2023

Ο Χόλγκερ Ρουν δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και πολλοί ρίχνουν ευθύνες στην εντυπωσιακή σύντροφο του...

Πολλές φορές όταν ένας αθλητής δεν τα πηγαίνει καλά, πέφτουν τα βλέμματα στην προσωπική του ζωή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν επηρεάζεται κάπως η απόδοση του. Κάτι τέτοιο έγινε και στην περίπτωση του Χόλγκερ Ρουν...

Ο σπουδαίος τενίστας έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο Grand Slam του Λονδίνου, όπου έχασε από τον Αλκαράθ, ενώ στη συνέχεια έχασε τους πρώτους αγώνες στο Rogers Cup, στο Σινσινάτι και στο US Open.

Στο Πεκίνο ξεκίνησε με νίκη, αλλά μετά αποκλείστηκε και μετέπειτα γνώρισε δύο πρόωρους αποκλεισμούς και σε Σανγκάη και Στοκχόλμη.

Έκπληκτα από το κακό σερί του Δανού τενίστα, τα ΜΜΕ της χώρας του άρχισαν να ψάχνουν τι φταίει και έριξαν ευθύνες στην κατά 7 χρόνια μεγαλύτερη σύντροφο του, Καρολίν Ντοντζέλα, η οποία είναι μοντέλο.

Ο ίδιος βέβαια έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως για την πτώση της απόδοσης του δεν φταίει κανένας άλλος πέρα από τον ίδιο του τον εαυτό. «Αυτή είναι μόνο δική μου ευθύνη. Μπορείτε να αναζητήσετε εξωτερικούς παράγοντες και να κατηγορήσετε οποιονδήποτε, αλλά μόνο εγώ είμαι υπεύθυνος για τα αποτελέσματά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της εντυπωσιακής συντρόφου του Χόλγκερ Ρουν:

Tags: