Η αντίδραση της Βανέσα Μπράιαντ στη συγκινητική αφιέρωση του Νόβακ Τζόκοβιτς

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© PrtScr

Η αντίδραση της Βανέσα Μπράιαντ στη συγκινητική αφιέρωση του Νόβακ Τζόκοβιτς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:39 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 12.09.2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε τον 24ο Grand Slam τίτλο του στη Νέα Υόρκη και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου Κόμπι Μπράιαντ. Κάτι που δεν άφησε «ασυγκίνητη» τη γυναίκα του άτυχου μπασκετομπολίστα, Βανέσα.

Ο μυθικός Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε για ακόμη μία φορά στην κορυφή, γράφοντας το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας του τένις. Στον τελικό του US Open απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Νόλε επικράτησε με 6-3, 7-6(5), 6-3 κι έφτασε τους 24 τίτλους Grand Slam στην καριέρα του, ενώ παράλληλα επέστρεψε στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης μετά από σχεδόν τρεις μήνες και τις 19 Ιουνίου, με τον Κάρλος Αλκαράθ να πέφτει στο Νο2.

Ένα από τα highlights του μεγάλου τελικού, ήταν δίχως αμφιβολία η αφιέρωση του Νόλε στον σπουδαίο Κόμπι Μπράιντ. Συγκεκριμένα ο Τζόκοβιτς πανηγύρισε την κατάκτηση του US Open με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αφού πήγε στο box του και αγκάλιασε την οικογένειά του, φόρεσε ένα μπλουζάκι με τον ίδιο και τον Κόμπι Μπράιαντ. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι το 24 αποτέλεσε αριθμό - κατατεθέν στην καριέρα του αδικοχαμένου Αμερικανού μπασκετμπολίστα.

Όπως είναι λογικό, αυτή η κίνηση του Σέρβου τενίστα δεν θα μπορούσε να αφήσει... ασυγκίνητη την οικογένεια του Κόμπι. Με ανάρτησή της στα social media, η γυναίκα του αδικοχαμένου μπασκετμπολίστα θέλησε να συγχαρεί τον Νόλε, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τις δηλώσεις του μετά τον τελικό, αλλά και φωτογραφίες του με το συγκεκριμένο μπλουζάκι. Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή της με τη λεζάντα: «Συγχαρητήρια Νόβακ Τζόκοβιτς. Αληθινή αναγνώριση».

Ο συγκινητικός λόγος που ο Τζόκοβιτς δημιούργησε μπλούζα για τον Κόμπι Μπράιαντ

Ο 36χρονος Σέρβος ρωτήθηκε σχετικά και ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια: «Σκέφτηκα να φτιάξω αυτό το μπλουζάκι σε περίπτωση που κατακτήσω το τουρνουά. Ήταν πριν από περίπου επτά ημέρες. Δεν το είχα μοιραστεί με κανέναν μέχρι πριν από μερικές ημέρες όταν το ζήτησα από τους ανθρώπους μου να με βοηθήσουν με αυτό το μπλουζάκι. 

Προπονητής Τζόκοβιτς: «Ο Νόλε σχεδιάζει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028»
ΤΕΝΙΣ

12:10 - 11.09.2023

Προπονητής Τζόκοβιτς: «Ο Νόλε σχεδιάζει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028»

Ο επιβλητικός Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε τους 24 τίτλους Grand Slam στην καριέρα του και σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του, δεν υπάρχει διάθεση απόσυρσης στο άμεσο μέλλον.

Με τον Κόμπι ήμασταν κοντά, ήταν καλός μου φίλος. Συζητούσαμε αρκετά για την νοοτροπία του νικητή όταν υπέφερα με τον τραυματισμό μου και προσπαθούσα να επανέλθω στην κορυφή του παιχνιδιού», δήλωσε μεταξύ άλλων.