Η επίσκεψη που «τρέλανε» τον Τσιτσιπά και η υπόσχεση που έδωσε για ραντεβού στο γήπεδο της ΑΕΚ

Η επίσκεψη που «τρέλανε» τον Τσιτσιπά και η υπόσχεση που έδωσε για ραντεβού στο γήπεδο της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 18:38 - 02.02.2024

Οπαδοί της ΑΕΚ επισκέφτηκαν τον Τσιτσιπά, του έκαναν δώρο έναν σκούφο της Original και εκείνος τους μετέφερε την μεγάλη του επιθυμία να παρακολουθήσει ματς της Ένωσης στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για την ΑΕΚ. Και φυσικά η οικογένεια της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε παρά να τον αγκαλιάσει. Οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν σήμερα στα Άνω Λιόσια και συνάντησαν τον Έλληνα πρωταθλητή στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το Davis Cup. Φωτογραφήθηκαν μαζί του με σημαία της ΑΕΚ αλλά και μια ρακέτα με το σήμα της ομάδας. 

Επίσης οι οπαδοί έκαναν δώρο στον Τσιτσιπά έναν σκούφο της Original αλλά και ένα τεύχος από το εφημεριδάκι που βγάζει ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ. Όσο για τον Έλληνα πρωταθλητή, επανέλαβε την αγάπη του και το δέσιμο του με την Ένωση. Όπως και την τεράστια επιθυμία που έχει να παρακολουθήσει ματς της ΑΕΚ, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Ο Τσιτσιπάς έχει βρεθεί στις εξέδρες της Opap Arena, αλλά μόνο για παιχνίδι της εθνικής. Όμως η μεγάλη του επιθυμία είναι να μπορέσει να δει από το γήπεδο και παιχνίδι της ΑΕΚ. Και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα, για να συνδυάσει έτσι το πρόγραμμα του, ώστε να καταφέρει να βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Tags: