Η Σάκκαρη θα μπει πρώτη στη μάχη με τη Γερμανία - Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων της Ελλάδας

Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Η Σάκκαρη θα μπει πρώτη στη μάχη με τη Γερμανία - Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων της Ελλάδας

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:48 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 04.01.2024

Η μεγάλη αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γερμανία για τα ημιτελικά του United Cup μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (5/1) στις 8:30 ώρα Ελλάδας και όπως είναι φυσικό έχει τραβήξει τα βλέμματα όλου του κόσμου.

Η Ελλάδα με τρεις νίκες απέναντι στον Καναδά προκρίθηκε στα προημιτελικά του United Cup και την Παρασκευή (5/1) θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γερμανία, με στόχο το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Όπως έγινε γνωστό η Μαρία Σάκκαρη θα μπει πρώτη στη μάχη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Αντζελίκ Κέμπερ με στόχο να δώσει προβάδισμα για την Ελλάδα. Τα τελευταία 5 χρόνια πάντως έχουν αναμετρηθεί μόνο 2 φορές και οι νίκες είναι μοιρασμένες (1-1). 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα το μονό ανδρών, ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, στο οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. O Τσιτσιπάς, που θα δώσει το πρώτο του δυνατό τεστ στη σεζόν, έχει κερδίσει 9 φορές στο παρελθόν τον Γερμανό, σε 13 αναμετρήσεις στο tour (9-4).

Τέλος θα πραγματοποιηθεί το μεικτό διπλό στο οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής (5/1): 

  • 08:30 Μαρία Σάκκαρη - Αντζελίκ Κέμπερ / ΕΡΤ SPORTS 2
  • 10:30 Στέφανος Τσιτσιπάς - Αλεξάντερ Ζβέρεφ / ΕΡΤ SPORTS 2
  • 12:30 Μεικτό διπλό ΕΡΤ SPORTS 2