Τσιτσιπάς: «Υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστώ με τον Καναδά και στο μόνο και στο διπλό»

Τσιτσιπάς: «Υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστώ με τον Καναδά και στο μόνο και στο διπλό»

Δημήτρης Χούπης 09:45 - 02.01.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φάνηκε καθησυχαστικός στις δηλώσεις του για τον τραυματισμό του λέγοντας ότι υπάρχουν πιθανότητες να παίξει με τον Καναδά και στο μονό και στο διπλό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του διπλού με τη Μαρία Σάκκαρη κόντρα στη Χιλή είχε έναν τραυματισμό στη μέση. Ο Έλληνας τενίστας μετά από ένα σερβίς που έκανε, ένιωσε ένα τράβηγμα στη μέση, ωστόσο συνέχισε κανονικά το παιχνίδι. Όπου οι Σάκκαρη - Τσιτσιπάς γνώρισαν την ήττα από τους Χιλιανούς Ντανιέλα Σένγκουελ και Τόμας Μπάριος Βέρα.

Ωστόσο ο Στέφανος στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι φάνηκε καθησυχαστικός, αφού ανέφερε πως είναι αρκετά καλύτερα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παίξει κόντρα στον Καναδά και στο μονό και στο διπλό. 

«Είμαι πολύ καλύτερα σε σχέση με έναν μήνα πριν. Δεν ήμουν 100% σίγουρος ότι θα είχα την ευκαιρία να παίξω στο United Cup. Δεν πέρασε από το μυαλό μου όταν σκεφτόμουν το comeback μου. Πέρασα δύσκολες στιγμές στο τέλος της χρονιάς, τα πράγματα δεν φαίνονταν καλά. Σήμερα αισθανόμουν υπέροχα.

Ήταν μόνο μια στιγμή κατά τη διάρκεια του ματς που ένιωσα κάτι, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να με απασχολήσει πολύ. Δεν είναι μεγάλο θέμα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω και στα δύο», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.