Άνετη επικράτηση για την Σάκκαρη, ήττα στο διπλό με τον Στέφανο, λύγισε στο φινάλε ο Σακελλαρίδης

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Άνετη επικράτηση για την Σάκκαρη, ήττα στο διπλό με τον Στέφανο, λύγισε στο φινάλε ο Σακελλαρίδης

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:54 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 02.01.2024

Πολύ εύκολη νίκη πήρε η Μαρία Σάκκαρη επί της Ντανιέλα Σένγκουελ, ωστόσο στο διπλό μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά ηττήθηκαν από τους Χιλιανούς. Εξαιρετική προσπάθεια για τον Σακελλαρίδη.

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να νικήσει στην πρεμιέρα του United Cup και ηττήθηκε με 2-1 από την Χιλή. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αγωνιστηκε στο ατομικό, μιας και έδειχνε ότι πονάει στη μέση και η μοναδική νίκη για την Εθνική ήρθε από τη Μαρία Σάκκαρη.

H Σάκκαρη έδωσε την πρώτη νίκη στην ελληνική ομάδα κόντρα στη Χιλή μετά από την εύκολη επικράτηση απέναντι στη Ντανιέλα Σένγκουελ με 2-0 σετ (6-0, 6-1) μετά από μόλις 67 λεπτά, σημειώνοντας παράλληλα την πρώτη της επιτυχία για τη νέα χρονιά.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε ο Στέφανος Σακκελαρίδης αντί του Τσιτσιπά. Παρά τη μεγάλη διαφορά ο Σακελλαρίδης (Νο 419) άγγιξε τη νίκη απέναντι στον Νίκολας Γιάρι (Νο 19), αλλά ηττήθηκε στο φινάλε με 2-1.

Στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας μαζί με την Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκαν στο διπλό, όμως ηττήθηκαν με 2-1 από τους Ντανιέλα Σένγκουελ και Τόμας Μπάριος Βέρα, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να γνωρίσει την ήττα με 2-1. 

Η Ελλάδα είναι στο Group B του Σίδνεϊ και ο δεύτερος αντίπαλός της είναι ο Καναδάς, με τον οποίο θα αναμετρηθεί αύριο (3/2).