Τρόμος στην Αυστραλία: Δηλητηριώδες φίδι εμφανίστηκε σε αγώνα τένις

Τρόμος στην Αυστραλία: Δηλητηριώδες φίδι εμφανίστηκε σε αγώνα τένις

Sportal newsroom 14:00 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 30.12.2023

Ο αγώνας ανάμεσα στον Ντόμινικ Τιμ και τον Τζέιμς ΜακΚέιμπ διεκόπη για 40 λεπτά εξαιτίας της εμφάνισης δηλητηριώδους φιδιού.

Ένας απροσδόκητος εισβολέας διέκοψε τον αγώνα του Ντόμινικ Τιμ και του Τζέιμς ΜακΚέιμπ για τα προκριματικά του τουρνουά του Μπρισμπέιν. Ο Αυστραλός τενίστας μόλις είχε κερδίσει το πρώτο σετ, όταν εμφανίστηκε ένα φίδι στο πλάι του κορτ, μπροστά στους θεατές.

Ο αγώνας διακόπηκε από τον διαιτητή και αμέσως στο κορτ μπήκε το προσωπικό ασφαλείας. Ένας ειδικός ανέλαβε να πιάσει το ερπετό, το οποίο μόλις αιχμαλωτίστηκε διαπιστώθηκε ότι ήταν από τα πιο επικίνδυνα φίδια στον κόσμο. Το δηλητήριο του συγκεκριμένου είδους είναι θανατηφόρο για τον άνθρωπο.

Ο αγώνας συνεχίστηκε και ο Τιμ έκανε την ανατροπή, αφού έσωσε τρία ματς πόιντ, και πήρε την πρόκριση. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αυστριακός τενίστας αναφέρθηκε στο περιστατικό.

«Μου αρέσουν πολύ τα ζώα, ιδιαίτερα τα εξωτικά ζώα», εξήγησε ο 30χρονος τενίστας. «Ωστόσο, ήταν ένα πολύ δηλητηριώδες φίδι, όπως μας είπε ο άνθρωπος που το αιχμαλώτισε, γεγονός που έκανε την κατάσταση πολύ επικίνδυνη. Είναι κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί και δεν θα ξεχάσω», κατέληξε ο Ντόμινικ Τιμ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τουρνουά του Μπρισμπέιν συνιστά και την αγωνιστική επιστροφή του Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας θα παίξει και πάλι σε επαγγελματικό ματς έναν περίπου χρόνο μετά τον τελευταίο του αγώνα, στο Australian Open.