Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Θα ήθελα να δω τους Έλληνες να στηρίζουν την Πάουλα - Είμαι ο Νο1 φαν της»

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα

i

© Instagram

Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Θα ήθελα να δω τους Έλληνες να στηρίζουν την Πάουλα - Είμαι ο Νο1 φαν της»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, της οποία δηλώνει ο «Νο.1 φαν».

Λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεών του στο United Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Σίδνεϊ για τον τραυματισμό του στη μέση, αλλά και για την πολυφημισμένη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό, τα πράγματα φαίνονται καλά για εμένα. Πριν μερικές εβδομάδες δεν ήμουν σίγουρος αν θα είμαι έτοιμος, όμως τώρα πιστεύω ότι είμαι στη σωστή κατεύθυνση. Αυτό το κομμάτι της σεζόν σημαίνει πολλά για εμένα και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο υγιής. Υπήρξαν κάποια σκαμπανεβάσματα και αυτό είναι φυσιολογικό για κάθε αθλητή, αλλά είναι σημαντικό να έχεις θετική σκέψη. Έκανα τα σωστά πράγματα για να βρεθώ σε φόρμα και είναι αφοσιωμένος καθημερινά».

Για την Πάουλα Μπαντόσα: «Ήταν σημαντικό κομμάτι της χρονιάς μου και μου έφερε πολλή χαρά και αυτοπεποίθηση στην καθημερινή ζωή μου. Είναι σημαντικό στήριγμα, έχω χτίσει εξαιρετική σχέση μαζί της. Είναι ο Νο.1 φαν μου κι εγώ είμαι ο Νο.1 δικός της, σπρώχνουμε ο ένας τον άλλο. Θα ήθελα να δω τους Έλληνες να την υποστηρίζουν. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ισπανική κοινότητα στην Αυστραλία, οπότε αν δείτε την Πάουλα, φροντίστε να την στηρίξετε, και δείξτε της την αγάπη που δείχνετε σε εμένα».