Τσιτσιπάς σε Μπαντόσα: «Για μια στιγμή αναρωτήθηκα πότε παντρευτήκαμε!

Τσιτσιπάς σε Μπαντόσα: «Για μια στιγμή αναρωτήθηκα πότε παντρευτήκαμε!

Sportal newsroom 19:31 - 21.12.2023

Ιδιαίτερη ήταν η πρώτη on court συνέντευξη για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα.

Την πρώτη τους νίκη ως ζευγάρι και στο court πανηγύρισαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα. Οι «Tsitsidosa» επικράτησαν των Ντανίλ Μεντβέντεφ - Σοφία Κενίν με 6-4 στο πλαίσιο του World Tennis League στο Άμπου Ντάμπι.

«Νομίζω αυτό ήταν το τεστ, είτε θα παίρναμε διαζύγιο, είτε θα πάει όλο και καλύτερα, οπότε αυτό ήταν το τεστ σήμερα»,  είπε η Πάουλα Μπαντόσα ξεκινώντας την on court συνέντευξη του ζευγαριού.

Η Ισπανίδα μάλλον μπερδεύτηκε και ο Τσιτσιπάς τη διόρθωσε. «Εννοείς να χωρίσουμε!», σημείωσε ο Έλληνας αθλητής και στη συνέχεια οι δυο τους ξέσπασαν σε γέλια.

«Προσπαθούσα για μια στιγμή να καταλάβω, αναρωτιόμουν πότε παντρευτήκαμε... Αλλά προφανώς υπάρχουν υπονοούμενα εκεί!», συνέχισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς μίλησε για την εμπειρία να παίζει μαζί με τη σύντροφό του και είπε μερικά πολύ όμορφα λόγια για εκείνη. «Ήταν εκπληκτικά, ήταν ευχαρίστηση να μοιράζομαι το court όχι μόνο με την Paula, αλλά και με κάποια που παρακολουθώ εδώ και χρόνια. Είναι η αγαπημένη μου τενίστρια», είπε ο 25χρονος τενίστας.

Τσιτσιπάς: «Η Μαρία και εγώ αρνούμαστε να τα παρατήσουμε, νιώθω περήφανος όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου σε τόσο μεγάλα τουρνουά»
ΤΕΝΙΣ

17:34 - 19.12.2023

Τσιτσιπάς: «Η Μαρία και εγώ αρνούμαστε να τα παρατήσουμε, νιώθω περήφανος όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου σε τόσο μεγάλα τουρνουά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του United Cup, εκφράζοντας την ανυπομονησία του να παίξει στο τουρνουά, ενώ τόνισε ότι έχει μάθει να μην τα παρατάει, όπως κι η Μαρία Σάκκαρη.

Το ζευγάρι στην αρχή κρατούσε χαμηλούς τόνους, αλλά πλέον μοιράζονται ανοιχτά τις κοινές τους στιγμές. Οι φήμες περί σχέσης είχαν αρχίσει όταν οι δύο τενίστες είχαν ανεβάσει μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ που διατηρούν στο spotify. Στη συνέχεια ήρθε η επιβεβαίωση μέσα από τον ίδιο τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η Μπαντόσα, μάλιστα, είχε από το box του Έλληνα τενίστα τον αγώνα του με τον Γιανίκ Χάνφμαν στη Μαγιόρκα. Έκτοτε, η τενίστρια από την Ισπανία βρέθηκε πολλές φορές στο πλευρό του αγαπημένου της.