Μπαντόσα: «Ο Στεφ είναι....»

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα

i

© Instagram

Μπαντόσα: «Ο Στεφ είναι....»

Η Πάουλα Μπαντόσα θέλησε μέσω των social media να δείξει τον έρωτά της για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα αποτελούν ένα από τα πιο... hot ζευγάρια στον κόσμο του αθλητισμού, με την αγαπημένη του κορυφαίου Έλληνα τενίστα να το αποδεικνύει συνεχώς μέσω των social media. Αυτήν τη φορά, η πρώην Νο.2 τενίστρια στον κόσμο θέλησε να δημοσιοποιήσει στο twitter μία λίστα από επίθετα, τα οποία χαρακτηρίζουν τον σύντροφό της. 

Μεταξύ αυτών είναι το «όμορφος», «έξυπνος», «ώριμος», «τρυφερός», «ταπεινός», «ρομαντικός», «γενναιόδωρος» και «χαρισματικός». Να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι βρίσκεται στις Μαλδίβες για διακοπές.

Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον - Εγώ σιδερώνω στο σπίτι»

Μέλι έσταζε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλώντας για τη σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα στην εκπομπή «στο Πρωινό».

«Κοίτα, ξεκίνησε καλά, ειδικά μετά το 2ο γκολ λέω μάλλον πρέπει να έρχομαι πιο συχνά, θα με χρειάζονται εδώ. Ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Opap Arena, είναι ένα πολύ ωραίο στάδιο, και είμαι περήφανος που είμαι ΑΕΚτζής να το πω έτσι», σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχετικά με την παρουσία του στο γήπεδο στον αγώνα της Εθνικής με τη Γαλλία.

Σχετικά με το No1, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε: «Είναι μακριά ακόμα, λόγω και των πόντων. Στεναχωρήθηκα αρκετά με την εγκατάλειψη στο Τορίνο. Είναι το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς, σου δίνεται μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξεις κάτι. Και για μένα αυτή η ευκαιρία δε δόθηκε» «Έχω δοκιμάσει, αλλά δε μου βγήκε σε καλό. Δοκίμασα 1-2 φορές να αλλάξω προπονητή. Αυτό που μου προσφέρει ο πατέρας μου δε μπορούν νομίζω να μου το προσφέρουν άλλοι προπονητές.

Είναι η οικειότητα και η καθημερινή δουλειά, η αγάπη και η φροντίδα που βάζει σε ό,τι κάνει. Ο προπονητής είναι κάτι παραπάνω που απλώς πρέπει να βρεθεί μέσα στο γήπεδο και να σου πει μία δύο συμβουλές. Ξεκινάει έξω από το γήπεδο», απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ενδεχόμενο να αλλάξει προπονητή.

Στο τέλος, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα: «Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Δεν θα το κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο που μοιράζομαι τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος ότι το άτομο αυτό βρίσκεται στο τένις και καταλαβαίνει τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι μερικές φορές. Είναι ένα άτομο που με υποστηρίζει.

Ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο και το καταλάβαμε από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε. Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ αλλά είναι η αλήθεια. Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί και θέλουμε να τα πραγματοποιήσουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα εντός και εκτός γηπέδου. Την έχω στη ζωή μου. Υπήρξαν κάποιες στιγμές που κλείστηκα στον εαυτό μου, και που ένιωθα μόνος, όμως η Πάουλα με έκανε να νιώθω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Ο μπαμπάς μου μάς υποστηρίζει. Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει».