Στην OPAP Arena ο Τσιτσιπάς
i

© Intime

Στην OPAP Arena ο Τσιτσιπάς

Sportal newsroom 22:17 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 21.11.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρακολούθησε από κοντά στον αγώνα της Εθνικής με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε άδοξα την παρουσία του στο ATP Finals στο Τορίνο αφού υπέφερε από τραυματισμό στη μέση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στην OPAP Arena και είδε την προσπάθεια των παικτών του Γκουστάβο Πογέτ. Μάλιστα, δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και αρκετά στελέχη της ΕΠΟ. Δίπλα στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα βρέθηκε και ο Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος της ΕΟΕ.

Η σχέση του Τσιτσιπά με το ποδόσφαιρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καλή σχέση με το ποδόσφαιρο. Πώς θα μπορούσε να μην έχει, άλλωστε, αφού ο πατέρας της μητέρας του Σεργκέι Σαλνίκοφ υπήρξε ποδοσφαιριστής και μάλιστα είχε πολύ καλές επιδόσεις. Ο Σαλνίκοφ γεννήθηκε το 1925 και ήταν μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σοβιετικής Ένωσης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1956 στη Μελβούρνη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πάντως, δοκίμασε τις δυνάμεις και στο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια του Indian Wells. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε κολπάκια με μία μπάλα κατά τη διάρκεια του Masters της Καλιφόρνια και έδειξε ότι το έχει. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι είχε ασχοληθεί σε παιδική ηλικία με το ποδόσφαιρο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε αποκαλύψει ότι υποστηρίζει την ΑΕΚ.