Equipe: «Μένει στον πάγκο ο Εμπαπέ κόντρα στην Ελλάδα»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Equipe: «Μένει στον πάγκο ο Εμπαπέ κόντρα στην Ελλάδα»

Κώστας Τσιακλής 19:36 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 21.11.2023

Η γαλλική εφημερίδα Equipe αναφέρει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα βρίσκεται στον πάγκο στο ματς με την Εθνική Ελλάδας.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται τη Γαλλία (Τρίτη 21/11, 21:45) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογική σημασία αφού οι «τρικολόρ» έχουν ήδη προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης ενώ η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στον ημιτελικό των μπαράζ του Nations League. 

Στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας βρίσκονται όλα τα μεγάλα αστέρια της ομάδας ωστόσο ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν θα κάνει τη χάρη στους Έλληνες φιλάθλους να δουν τον Κιλιάν Εμπαπέ. Τουλάχιστον έτσι αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Equipe, η οποία κάνει λόγο πως ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα μείνει εκτός της αρχικής ενδεκάδας. 

Πάντως σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Εμπαπέ θα ξεκινούσε το ματς ωστόσο μετά από παρέμβαση της Παρί Σεν Ζερμέν αποφασίστηκε να μείνει τελικά στον πάγκο. Οι Παριζιάνοι ζήτησαν να μην επιβαρυνθεί περισσότερο το μεγάλο τους αστέρι αφού την Παρασκευή (24/11) θα αντιμετωπίσουν τη Μονακό για τη Ligue 1. Θέση βασικού όπως όλα δείχνουν θα πάρει ο Ράνταλ Κολό Μουανί που επίσης αγωνίζεται στην Παρί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εμπαπέ είχε αγωνιστεί σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο στη νίκη της Γαλλίας με 14-0 επί του Γιβραλτάρ. Ο 25χρονος πέτυχε χατ-τρικ και συνέβαλε τα μέγιστα στο να σπάσει η ομάδα του το ρεκόρ της μεγαλύτερης νίκης στα προκριματικά του Euro.