Απώλεια της τελευταίας στιγμής για τη Γαλλία
i

©intime

Απώλεια της τελευταίας στιγμής για τη Γαλλία

Δημήτρης Χούπης 16:51 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 21.11.2023

Με μία απώλεια της τελευταίας στιγμής θα κατέβει η Γαλλία στο παιχνίδι με την Ελλάδα, αφού ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Ακόμα ένα πρόβλημα για το σημερινό (21/11) παιχνίδι με την Ελλάδα έχει ο Ντιντιέ Ντεσάν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα οι «τρικολόρ» θα παραταχθούν σήμερα χωρίς τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, ο κεντρικός αμυντικός της Νις, στο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ ενημέρωσε τους γιατρούς της ομάδας, πως έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ωστόσο έπαιξε σε όλο τον αγώνα. Κάπως έτσι ο Ντεσάν δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Τοντιμπό, αφού εκτός ήδη είναι ο Καμαβινγκά και ο Ζαϊρέ Εμερί. 

Ο τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας, σύμφωνα με το Telefoot, αναμένεται να κάνει εκτεταμένο rotation. Όπως έχει κάνει ήδη γνωστό, στο τέρμα θα έχει τον Μπρις Σαμπά, ο οποίος θα κάνει τη δεύτερη συμμετοχή του με τη Γαλλία. Μάλιστα αναμένεται ο μεγάλος σταρ της ομάδας, Κιλιάν Εμπαπέ να μείνει στον πάγκο. 

Το σενάριο που καθιστά τον «τέλειο όμιλο» της Ελλάδας και που σπάνια θα δούμε ξανά σε Euro
EURO

15:46 - 21.11.2023

Το σενάριο που καθιστά τον «τέλειο όμιλο» της Ελλάδας και που σπάνια θα δούμε ξανά σε Euro

Εάν η Γαλλία κερδίσει απόψε (21/11, 21:45) την Ελλάδα και η Ολλανδία το Γιβραλτάρ, τότε η τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro θα έχει τον... τέλειο όμιλο. Κάθε ομάδα θα έχει κερδίσει δύο φορές εναντίον κάθε ομάδας που βρίσκεται κάτω από αυτήν στη βαθμολογία και θα έχει χάσει δύο φορές από κάθε μία από τις ομάδες πάνω από αυτήν.

Ο Ντεσάν έχει στόχο να ξεκουράσει όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες, προκειμένου να αποφύγουν έναν ενδεχόμενο τραυματισμό. Ο οποίος μπορεί να τους αφήσει εκτός από τους αγώνες με τις ομάδες τους. Η Γαλλία λοιπόν μέχρι στιγμής στον όμιλο δεν έχει ήττα, όντας στην κορυφή. Κάπως έτσι θα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης του Euro στις 2 Δεκεμβρίου