Οστικό οίδημα στη μέση ο Τσιτσιπάς - Ο Χούρκατς στη θέση του

Οστικό οίδημα στη μέση ο Τσιτσιπάς - Ο Χούρκατς στη θέση του

Πρόβλημα στη μέση αντιμετώπισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που εγκατέλειψε τον αγώνα με τον Χόλγκερ Ρούνε.

Άδοξα ολοκληρώθηκε η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο ATP Finals. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Χόλγκερ Ρούνε και εγκατέλειψε στο τρίτο γκέιμ του αγώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο καθώς αποχωρούσε. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας υποφέρει από οστικό οίδημα στη μέση. Πρόκειται για θέμα που είχε προκύψει από τη Σανγκάη, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έσφιξε τα δόντια» προκειμένου να ολοκληρώσει τη σεζόν.

Λίγο μετά το ματς με τον Ρούνε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποσύρθηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Χούμπερτ Χούρκατς, που ήταν επιλαχών θα πάρει τη θέση του στο ματς με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ωστόσο, ο Πολωνός δεν έχει ελπίδες πρόκρισης. Ο Χούρκατς θα «κληρονομήσει» τα αποτελέσματα του Τσιτσιπά που μετράει δύο ήττες.

«Απολογούμαι σε όλους τους φαν και στο κοινό που ήρθε για να με υποστηρίξει σήμερα και να δει τον αγώνα. Είμαι πραγματικά λυπημένος που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τον αγώνα. Είναι επίσης κρίμα να μην δίνεις τη θέση αυτή σε κάποιον άλλον, για να προσπαθήσει τουλάχιστον να κάνει κάτι μ' αυτό». είπε ο Τσιτσιπάς.

Το «φάρμακο» της AEK στο γκολ, ο ηγετικός Φορτούνης και ο Τσιτσιπάς που «ψάχνεται»
SPORTAL ORIGINALS

22:05 - 13.11.2023

TALKING POINTS Το «φάρμακο» της AEK στο γκολ, ο ηγετικός Φορτούνης και ο Τσιτσιπάς που «ψάχνεται»

Στο Talking points που κυκλοφορεί Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης βάζουν, αρχικά, στο...τραπέζι της συζήτησης το πρόβλημα της ΑΕΚ στο γκολ! Γιατί έφτασε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να χρειάζεται πάνω από τριάντα τελικές προσπάθειες για να βρει δίχτυα; Πόσο της αλλάζει τη ζωή το περσινό, δοκιμασμένο και απολύτως επιτυχημένο, επιθετικό της δίδυμο; Ίσως όσο βοηθάει και ο Κώστας Φορτούνης τον Ολυμπιακό στα δύσκολα με την ποιότητά του!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σημείωσε ότι είχε πάρει «πράσινο» φως από τους γιατρούς για να αγωνιστεί. «Έκανα αμέτρητες επισκέψεις στους γιατρούς τις προηγούμενες ημέρες και μου πρότειναν να παίξω. Μου έδωσαν το πράσινο φως και μου είπαν να το δοκιμάσω. Δυστυχώς, ένιωσα απαίσια στο γήπεδο. Έκανα ό,τι μπορούσα για να είμαι έτοιμος γι' αυτό το ματς, αλλά δεν δούλεψε», σημείωσε σχετικά.