Αποδοκιμάστηκε από το κοινό ο Τσιτσιπάς κατά την αποχώρησή του (vid)

Αποδοκιμάστηκε από το κοινό ο Τσιτσιπάς κατά την αποχώρησή του (vid)

Δημήτρης Χούπης 16:08 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:21 - 14.11.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι με τον Χόλγκερ Ρούνε, με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί από το κοινό, το οποίο έδειξε τη δυσαρέσκειά του καθώς είχε πληρώσει εισιτήριο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι με τον Χόλγκερ Ρούνε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγώνα και ο Δανός να πάρει το ματς. Ωστόσο κατά την αποχώρησή του ο Έλληνας τενίστας αποδοκιμάστηκε από το κοινό, το οποίο έδειξε τη δυσαρέσκειά του. 

Το νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης αγωνιζόταν για τη φάση ομίλων του ATP Finals, αλλά ένα πρόβλημα στη μέση δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει τον αγώνα με τον 20χρονο. Περίπου 17 λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ο Ρούνε ήταν μπροστά με 2-1 στο πρώτο σετ. Σε κάποιο σημείο όμως ο Τσιτσιπάς ένιωσε μια ενόχληση στη μέση, το οποίο δεν τον άφησε να τελειώσει τον αγώνα. 

Κατά την αποχώρησή του μάλιστα από το court το κοινό που βρισκόταν στις κερκίδες τον αποδοκίμασε, με τον ίδιο να χαιρετάει προς τις εξέδρες. Ο λόγος που τον γιούχαρε ήταν η δυσαρέσκειά του, αφού ο κόσμος είχε πληρώσει εισιτήριο για να δει τον αγώνα και όπως είναι λογικό ήθελε να τον δει. 

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας τενίστας λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεών του στο ATP Finals, σταμάτησε τις προπονήσεις του, λόγω ενός θέματος στον αγκώνα. Ωστόσο όπως φάνηκε το ξεπέρασε, έπαιξε κανονικά αλλά το νέο πρόβλημα στο πόδι τον άφησε ξανά εκτός αγωνιστικής δράσης.