Ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε με πόντσο στο Τορίνο (vid)

Ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε με πόντσο στο Τορίνο (vid)

Sportal newsroom 21:12 - 10.11.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα στο Τορίνο για να πάρει μέρος στο ATP Finals.

Μία ιδιαίτερη εμφάνιση έκανε στο μπλε χαλί στο Τορίνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρίσκεται στην ιταλική πόλη για να πάρει μέρος στο ATP Finals, το τελευταίο τουρνουά της σεζόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Χόλγκερ Ρούνε και τον Γιάνικ Σίνερ. Απέναντι στον Ιταλό, μάλιστα, θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στη διοργάνωση. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε στη media day της διοργάνωσης φορώντας ένα εντυπωσιακό πόντσο.

Η Μπαντόσα μιλά για τη σχέση της με τον Τσιτσιπά και εξηγεί τι την έχει πληγώσει αφάνταστα

Η Πάουλα Μπαντόσα, μιλώντας στην Ισπανική εφημερίδα «El Pais», έβγαλε το παράπονο της για όσα σχόλια έχουν ακουστεί για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την επιρροή που έχει πάνω του.

«Με έχει πληγώσει αφάνταστα αυτό γιατί κατά την διάρκεια του τραυματισμού μου, έχω αφιερώσει όλο μου τον χρόνο στο να τον υποστηρίξω. Και οι δύο αγαπάμε το τένις και ο Στέφανος δουλεύει πολύ σκληρά. Είμαστε στην ίδια σελίδα όσον αφορά τους στόχους που έχουμε θέσει. Μιλάμε συνεχώς για το τένις και βοηθάμε ο ένας τον άλλο.

Όπως έχετε δει, έχω πάει σε αγώνες να τον υποστηρίξω, ή στο γυμναστήριο να τον βοηθήσω, σεβόμενη πάντα την ομάδα του και τους ανθρώπους του. Κι αυτός με έχει υποστηρίξει με τον τραυματισμό μου και όταν τα διαβάζουμε όλα αυτά, μας επηρεάζουν.

Ορισμένες στιγμές ο κόσμος δείχνει να μην καταλαβαίνει πως αυτά που γράφει και λέει, επηρεάζουν μία σχέση ή εσένα τον ίδιο. Καταλαβαίνω ότι είμαστε δημόσια πρόσωπα, αλλά στην τελική είμαστε δύο παιδιά 25 ετών με ευαισθησίες.

Είναι μία αγνή σχέση που μεγαλώνει και το να βγαίνει κόσμος και να λέει πράγματα, είναι πολύ σοβαρό γιατί καταστρέφουν καριέρες. Καριέρες ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να κάνουν αυτό που κάνουν. Δεν είναι ανθρώπινο αυτό που κάνουν», είπε η Πάουλα Μπαντόσα.