Πρώτη νίκη για Τσιτσιπά, Μπαντόσα

Πρώτη νίκη για Τσιτσιπά, Μπαντόσα

Sportal newsroom 18:40 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 21.12.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα πήραν την πρώτη τους νίκη ως ζευγάρι και στο court.

Ο Στέφανος και η Πάουλα Μπαντόσα έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα ως ζευγάρι στο court. Οι «Tsitsidosa» πέτυχαν, μάλιστα, την πρώτη τους νίκη απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τη Σοφία Κενίν.

Οι αγώνες είναι στο πλαίσιο του World Tennis League στο Άμπου Ντάμπι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα νίκησαν με 6-4 και διεύρυναν το προβάδισμα των Kites επί των Eagles.

Νωρίτερα, η τενίστρια από την Ισπανία συνεργάστηκε με την Αρίνα Σαμπαλένκα. Οι δύο τενίστριες επιβλήθηκαν 6-3 των Αντρέεβα/Κένιν, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα τους προηγείται με 12-7.

Θα ακολουθήσουν ένα ματς διπλού ανδρών και τα δύο μονά.

Το ζευγάρι στην αρχή κρατούσε χαμηλούς τόνους, αλλά πλέον μοιράζονται ανοιχτά τις κοινές τους στιγμές. Οι φήμες περί σχέσης είχαν αρχίσει όταν οι δύο τενίστες είχαν ανεβάσει μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ που διατηρούν στο spotify. Στη συνέχεια ήρθε η επιβεβαίωση μέσα από τον ίδιο τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η Μπαντόσα, μάλιστα, είχε από το box του Έλληνα τενίστα τον αγώνα του με τον Γιανίκ Χάνφμαν στη Μαγιόρκα. Έκτοτε, η τενίστρια από την Ισπανία βρέθηκε πολλές φορές στο πλευρό του αγαπημένου της.

Τσιτσιπάς: «Η Μαρία και εγώ αρνούμαστε να τα παρατήσουμε, νιώθω περήφανος όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου σε τόσο μεγάλα τουρνουά»
ΤΕΝΙΣ

17:34 - 19.12.2023

Τσιτσιπάς: «Η Μαρία και εγώ αρνούμαστε να τα παρατήσουμε, νιώθω περήφανος όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου σε τόσο μεγάλα τουρνουά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του United Cup, εκφράζοντας την ανυπομονησία του να παίξει στο τουρνουά, ενώ τόνισε ότι έχει μάθει να μην τα παρατάει, όπως κι η Μαρία Σάκκαρη.

«Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία. Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους.

Είμαι τόσο τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα και να κατακτήσουμε μαζί τους στόχους μας. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις», είχε δηλώσει ο 24χρονος τενίστας στην εφημερίδα AS.