Ηγέτης Τσιτσιπάς: Η ομιλία του κορυφαίου Έλληνα τενίστα «μεταμόρφωσε» τον Θάνο

Sportal newsroom 20:56 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:33 - 03.02.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς οδήγησε με τα λόγια του τον Αριστοτέλη Θάνο στη νίκη κόντρα στον Νίκολα Ιονέλ

Ο Αριστοτέλης Θάνος πήρε μία απίθανη νίκη κόντρα στον Νίκολας Ιονέλ. Ο Έλληνας τενίστας απώλεσε το πρώτο σετ, αλλά έκανε μία τρομερή ανατροπή και έκανε το 2-0 για την Εθνική κόντρα στη Ρουμανία στα πλέι οφ του World Group I για το Davis Cup.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ, ενώ ο Θάνος ήταν μπροστά με 3-2 στα γκέιμ, ο Έλληνας τενίστας κάθισε στον πάγκο για να δεχθεί τις οδηγίες του Δημήτρη Χατζηνικολάου. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ήταν στο πλάι του προσπάθησε να τον εμψυχώσει. «Προσπάθησε να τον κρατήσεις», είπε μεταξύ άλλον ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στον συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα.

Ο Θάνος στο επόμενο γκέιμ έκανε μπρέικ και κατέκτησε το δεύτερο σετ. Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας δεν σταμάτησε εκεί αφού κατέκτησε και το τρίτο σετ και πήρε τη νίκη.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }