Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Πάολα Μπαντόσα με φόντο τα προημιτελικά του Madrid Open

Μαρία Σάκκαρη

i

Σάκκαρη/©instagram

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Πάολα Μπαντόσα με φόντο τα προημιτελικά του Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί με την Πάολα Μπαντόσα το απόγευμα της Δευτέρας (01/05, 17:00) με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Madrid Open.

Ο Μαρία Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πάολα Μπαντόσα το απόγευμα της Δευτέρας (01/05, 17:00), με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Madrid Open. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 6.

Αυτή θα είναι η τρίτη μονομαχία των δύο αθλητριών, με τη Μαρία Σάκκαρη να μετράει μία νίκη και μία ήττα κόντρα στην Ισπανίδα τενίστρια. Το Νο9 της Παγκόσμιας κατάταξης θέλει να προκριθεί και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση με σκοπό να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Στην αντίπερα όχθη η Πάολα Μπαντόσα, η οποία βρίσκεται στη 42η θέση του ranking, θέλει να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις με σκοπό να πρωταγωνιστήσει ξανά. Να θυμίσουμε πέρσι περίπου τέτοια εποχή βρισκόταν στο Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης, όμως οι συνεχόμενες ήττες και η κακή αγωνιστική κατάσταση την οδήγησαν σε πτώση.

Για να φτάσει στον τέταρτο γύρο του τουρνουά της Μαδρίτης, η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 3-6, 6-3, 6-3 της Ρεμπέκα Μασάροβα και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Η Σάκκαρη, που είχε άνετη πρεμιέρα κόντρα στην Αράντσκα Ρους, ζορίστηκε αρκετά αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να φτάσει στη νίκη.

Οι δύο τενίστριες ήταν ιδιαίτερα ασταθείς από τη γραμμή του σερβίς και απειλούσαν η μία την άλλη στο ξεκίνημα. Η Μασάροβα εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της Σάκκαρη και έφτασε στο μπρέικ στο έκτο γκέιμ του πρώτου σετ. Η Ισπανίδα σέρβιρε καλά για το 5-2 και στη συνέχεια βρέθηκε με διπλό σετ πόιντ με την Σάκκαρη να έχει απάντηση για το 5-3. Τελικά, η Μασάροβα έκλεισε το σετ στο σερβίς της για το 6-3.

Η Σάκκαρη προηγήθηκε με μπρέικ για το 1-4 στο δεύτερο σετ. Η Ισπανίδα απάντησε και μείωσε σε 3-4 αλλά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε την άμεση απάντηση για το 3-5. Στη συνέχεια, κράτησε στη συνέχεια το σερβίς της για το 3-6 και το 1-1 στα σετ. Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μπρέικ στο ξεκίνημα του τρίτου σετ και προηγήθηκε με 1-4 με νέο μπρέικ. Η Ισπανίδα απάντησε και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 3-4. Από εκεί το σημείο η Ελληνίδα αθλήτρια πήρε τρία διαδοχικά γκέιμ και έκλεισε τον αγώνα με άνεση.

Tags: