Το βράδυ του Σαββάτου οι αναμετρήσεις Σάκκαρη και Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Το βράδυ του Σαββάτου οι αναμετρήσεις Σάκκαρη και Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

Sportal newsroom 18:06 - 28.04.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα κλείσουν το πρόγραμμα του Σαββάτου στο Manolo Santana Stadium στο τουρνουά της Μαδρίτης.

Το βράδυ του Σαββάτου θα αγωνιστούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη στο χωμάτινο Masters της Μαδρίτης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Τιμ στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Αυστριακός έχει την παράδοση υπέρ του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά αφού μετράει 5 νίκες σε 8 αναμετρήσεις. Ωστόσο, ο νικητής του US Open το 2019 προσπαθεί να ξαναβρεί το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο μετά τους διαδοχικούς τραυματισμούς που είχε.

Έπος: Ρούμπλεφ και Βαβρίνκα έπαιξαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για το πρώτο σερβίς! (vid)
ΤΕΝΙΣ

17:34 - 28.04.2023

Έπος: Ρούμπλεφ και Βαβρίνκα έπαιξαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για το πρώτο σερβίς! (vid)

Λίγα λεπτά λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ του Αντρέι Ρούμπλεφ και του Σταν Βαβρίνκα οι δύο τενίστες έπαιξαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για να δουν ποιος θα σερβίρει πρώτος στο παιχνίδι.

Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο τενιστών ήταν το 2020 στο ATP Finals. Ο Τιμ είχε επικρατήσει με 7-6(5), 4-6, 6-3. Ο τενίστας που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνας Μπάς - Γκιρόν.

Λίγο αργότερα, η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί με την Ρεμπέκα Μασάροβα με φόντο μία θέση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο τενιστριών.

Όποια προκριθεί, θα αντιμετωπίσει είτε την Κόκο Γκοφ είτε την Πάουλα Μπαντόσα στο τέταρτο γύρο.

Το πρόγραμμα στο Manolo Santana Stadium, που θα αγωνιστούν οι δύο Έλληνες τενίστες

Bαβασόρι-Μεντβέντεφ

Οσόριο-Σαμπαλένκα

Γκοφ-Μπαντόσα

Tιμ-Τσιτσιπάς

Μασαρόβα-Σάκκαρη