Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Ρώμη

Μαρία Σάκκαρη

i

Μαρία Σάκκαρη/© Photo by Robert Prange/Getty Images

Η κλήρωση της Σάκκαρη στη Ρώμη

Στο ίδιο τέταρτο με την Ίγκα Σβιόντεκ, Νο.1 του κόσμου κληρώθηκε στο Masters της Ρώμης η Μαρία Σάκκαρη.

Από τον δεύτερο γύρο θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στο χωμάτινο Masters της Ρώμης η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, μετά την πορεία της μέχρι τα ημιτελικά στη Μαδρίτη, όπου αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Αρίνα Σαμπαλένκα, θα αγωνιστεί είτε κόντρα στην Μπάρμπαρα Στρίτσοβα, είτε κόντρα στη Μαρίνα Ζανέφσκα.

Αν η Μαρία Σάκκαρη προκριθεί στον τρίτο γύρο τουρνουά, είναι πιθανό να αντιμετωπίσει μία εκ των Μπιάνκα Αντρεέσκου και Μαρκέτα Βορντρούσοβα. Εφόσον η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια περάσει στον τέταρτο γύρο, είναι πιθανό να αντιμετωπίσει την Έλενα Ριμπάκινα φιναλίστ του φετινού Australian Open και νικήτρια του Indian Wells.

Στα προημιτελικά, αν η Μαρία Σάκκαρη, περάσει το υψηλό εμπόδιο της Ριμπάκινα, την περιμένει ένα ακόμη ψηλότερο, η Ίγκα Σβιόντεκ. Η τενίστρια από την Πολωνία είναι στην κορυφαία θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Υποψήφιες αντίπαλες της Σάκκαρη στα ημιτελικά - βάσει κατάταξης - είναι η Ονς Ζάμπερ και η Ντάρια Κασάτκινα. Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, ξεχωρίζουν η Αρίνα Σαμπαλένκα, η Τζέσικα Πεγκούλα, η Καρολίν Γκαρσιά και η Κόκο Γκοφ.

Πιθανοί προημιτελικοί

Σβιόντεκ - Σάκκαρη/Ριμπάκινα

Ζαμπέρ - Κασάτκινα

Γκοφ - Πεγκούλα

Γκαρσιά - Σαμπαλένκα