Μεγάλη ανατροπή για τη Σάκκαρη που πέρασε στα ημιτελικά του Indian Wells
i

©PrtScr

Μεγάλη ανατροπή για τη Σάκκαρη που πέρασε στα ημιτελικά του Indian Wells

Στέλιος Βαρδάκης 07:00 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 15.03.2024

Σπουδαία ανατροπή για τη Σάκκαρη που επικράτησε με 2-1 σετ (5-7, 6-2, 6-4) επί της Εμα Ναβάρο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells.

Σπουδαία Μαρία Σάκκαρη που με τρομερή ανατροπή επικράτησε επί της Έμα Ναβάρο με 2-1 σετ (5-7, 6-2, 6-4) και κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Indian Wells και μάλιστα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε να χάνει αφού η Αμερικανίδα αντίπαλός της, πήρε το πρώτο σετ με 5-7. Ωστόσο, η Μαρία με μία συγκλονιστική εμφάνιση και κατάθεση ψυχής κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή και κέρδισε αρχικά το δεύτερο σετ με 6-2 (για το οποίο χρειάστηκε 8 set points για να το κατακτήσει) και στην συνέχεια το τρίτο με 6-4.

Συνολικά στο ματς η Μαρία είχε δύο άσσους, έξι διπλά λάθη, 70% κερδισμένο πρώτο σερβίς και 44% στο δεύτερο, μαζί με 5/17 κερδισμένα break points.

Με αυτό τον τρόπο, η Σάκκαρη πήρε το εισιτήριο για τους «4» του τουρνουά της Καλιφόρνια για τρίτη διαδοχική χρονιά. Εκεί η 28χρονη πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την επίσης Αμερικανίδα, Κόκο Γκοφ που είναι νούμερο 3 στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (16.03) στις 3 τα ξημερώματα και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια NOVA SPORTS.

Αυτή θα είναι η δέκατη παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη σε ημιτελικό WTA 1000 τουρνουά.

Έπος: Ο Ρότζερ Φέντερερ έχασε από οκτάχρονο κοριτσάκι σε αγώνα πινγκ-πονγκ (vid)
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

12:40 - 05.03.2024

Έπος: Ο Ρότζερ Φέντερερ έχασε από οκτάχρονο κοριτσάκι σε αγώνα πινγκ-πονγκ (vid)

Τον...δάσκαλο του φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο μιας οκτάχρονης Κινέζας ο Ρότζερ Φέντερερ, καθώς ο Ελβετός πρώην τενίστας έχασε σε παιχνίδι επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ).

«Αυτός ήταν ο δυσκολότερος αγώνας που έδωσα τον τελευταίο καιρό. Η Εμμα είναι μια απίθανη παίκτρια και μια πολύ καλή κοπέλα. Είχα τη δυνατότητα να τη γνωρίσω καλύτερα τις τελευταίες μέρες. Παίζει εκπληκτικά και είναι μια τεράστια νίκη για μένα, είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα τρόπο να κερδίσω αυτόν τον αγώνα σήμερα», ήταν η δήλωση της Σάκκαρη στο court μετά το τέλος του ματς.