Ψυχάρα η Σάκκαρη, προκρίθηκε με ανατροπή στον τέταρτο γύρο της Μαδρίτης
i

© Intime

Ψυχάρα η Σάκκαρη, προκρίθηκε με ανατροπή στον τέταρτο γύρο της Μαδρίτης

Πηνελόπη Παπαδήμου 02:15 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 02:22 - 30.04.2023

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 3-6, 6-3, 6-3 της Ρεμπέκα Μασάροβα και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του τουρνουά της Μαδρίτης.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του τουρνουά της Μαδρίτης. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε με 3-6, 6-3, 6-3 της Ρεμπέκα Μασάροβα και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Η Σάκκαρη, που είχε άνετη πρεμιέρα κόντρα στην Αράντσκα Ρους, ζορίστηκε αρκετά αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να φτάσει στη νίκη. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στον τέταρτο γύρο την Πάολα Μπαντόσα. Η Σάκκαρη και η Ισπανίδα τενίστρια μετρούν από μία νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Οι δύο τενίστριες ήταν ιδιαίτερα ασταθείς από τη γραμμή του σερβίς και απειλούσαν η μία την άλλη στο ξεκίνημα. Η Μασάροβα εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της Σάκκαρη και έφτασε στο μπρέικ στο έκτο γκέιμ του πρώτου σετ. Η Ισπανίδα σέρβιρε καλά για το 5-2 και στη συνέχεια βρέθηκε με διπλό σετ πόιντ με την Σάκκαρη να έχει απάντηση για το 5-3. Τελικά, η Μασάροβα έκλεισε το σετ στο σερβίς της για το 6-3.

Η Σάκκαρη προηγήθηκε με μπρέικ για το 1-4 στο δεύτερο σετ. Η Ισπανίδα απάντησε και μείωσε σε 3-4 αλλά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε την άμεση απάντηση για το 3-5. Η Σάκκαρη κράτησε στη συνέχεια το σερβίς της για το 3-6 και το 1-1 στα σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μπρέικ στο ξεκίνημα του τρίτου σετ και προηγήθηκε με 1-4 με νέο μπρέικ. Η Ισπανίδα απάντησε και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 3-4. Από εκεί το σημείο η Σάκκαρη πήρε τρία διαδοχικά γκέιμ και έκλεισε τον αγώνα με άνεση.