Η απόλυτη σταρ του US Open: Δεν είναι τενίστρια, αλλά το πιο… γερό ποτήρι στις ΗΠΑ! (vids)

Μέγκαν Λάκι

i

© PrtScr

Η απόλυτη σταρ του US Open: Δεν είναι τενίστρια, αλλά το πιο… γερό ποτήρι στις ΗΠΑ! (vids)

Sportal newsroom 19:58 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 29.08.2023

Η Μέγκαν Λάκι αποτελεί την απόλυτη celebrity της διοργάνωσης του US Open και δεν μπορείτε να φανταστείτε τον λόγο...

Αν ψάχνετε κάποια πρωταγωνίστρια στο φετινό US Open, καλύτερα να παρακολουθείτε την κερκίδα, εκεί που τα τελευταία χρόνια η Μέγκαν Λάκι δίνει το δικό της... σόου.

Η εντυπωσιακή Αμερικανίδα τείνει με τις συνεχόμενες παρουσίες της στους αγώνες τένις της διοργάνωσης να γίνει η απόλυτη... μασκότ. Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε γίνει viral στο περσινό US Open, όταν η κάμερα την κατέγραψε τουλάχιστον δύο φορές να «κατεβάζει» ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας σε δευτερόλεπτα, ενώ καθόταν στις κερκίδες. 

Η ενθουσιώδης αντίδραση της ξανθιάς κοπέλας όταν πρόσεξε την κάμερα να εστιάζει πάνω της και η εμφανής αγάπη της για το τένις την μετέτρεψε σε viral celebrity, με τα βιντεάκια να πέφτουν... βροχή στα social media.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Μέγκαν Λάκι εμφανίστηκε και στον επίσημο λογαριασμό του US Open στο Instagram, στον οποίο δημοσίευσαν ένα βίντεό της λέγοντας: «Φαίνεται να γίνεται παράδοση»

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια περηφανεύεται για τον εαυτό της που πίνει μπύρα, ενώ στο πάνω μέρος του βιογραφικού της έχει γράψει το «Yes, that was me»,το οποίο συνοδεύεται με ένα ιμότζ μπύρας.

Tags: