Μπαντόσα και Μαρκ Φιλιππούσης είδαν από κοντά τη μάχη του Τσιτσιπά με τον Ράονιτς (vids)

Πάουλα Μπαντόσα

i

PrtSCr

Μπαντόσα και Μαρκ Φιλιππούσης είδαν από κοντά τη μάχη του Τσιτσιπά με τον Ράονιτς (vids)

Sportal newsroom 09:55 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 29.08.2023

O Μαρκ Φιλιππούσης και η αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα βρέθηκαν στο box του Στέφανου Τσιτσιπά στο ματς με τον Μίλος Ράονιτς.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο US Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς επικράτησε 3-0 του Μίλος Ράονιτς και τώρα θα κληθεί να ξεπεράσει τον Ντόμινικ Στέφαν Στρίκερ ο οποίος επικράτησε 3-1 σετ του Ποπίριν. Ο 21χρονος Ελβετός βρίσκεται στο Νο 128 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τσιτσιπάς ήταν Ικανοποιημένος για τη νίκη του κόντρα στον Μίλος Ράονιτς, μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο παρευρέθηκε ο Μαρκ Φιλιππούσης και η Πάουλα Μπαντόσα. 

«Τους αγαπώ και τους δύο. Είναι χαρά μου που τους έχω δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρω εάν ισχύει αυτό και για αυτούς. Παρακολουθούσα τον Μαρκ όταν ήμουν μικρός και δεν περίμενα να είναι έτσι. Εύχομαι να συνεχίσω να μαθαίνω από αυτόν. Τώρα για την Πάουλα θα έλεγα ότι είναι ντόπια, ότι είναι από εδώ από τη Νέα Υόρκη. Δυστυχώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, είμαι δίπλα της κάθε ημέρα και επιστρέψει πιο δυνατή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 25χρονος Έλληνας τενίστας.

Ο Μαρκ Φιλιππούσης βρέθηκε στο πλευρό του Τσιτσιπάς σε όλες τις αναμετρήσεις του επί αμερικανικού εδάφους και ήταν δεδομένο ότι θα παρέμενε και για το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς. Από την άλλη, η Πάουλα Μπαντόσα η οποία απέσυρε τη συμμετοχή της από το τα υπόλοιπα τουρνουά της σεζόν λόγω του τραυματισμού της στη μέση ήταν κι αυτή στο πλευρό του Στέφανου.