Η Μπαντόσα έφτασε τους 1 εκατ. ακολούθους στο instagram μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα

Η Μπαντόσα έφτασε τους 1 εκατ. ακολούθους στο instagram μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Τσιτσιπά

Sportal newsroom 15:47 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 05.07.2023

Η Πάουλα Μπαντόσα εκτοξεύθηκε στο instagram μετά τη γνωστοποίηση της σχέσης με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ξεπέρασε τους 1 εκατομμύριο ακολούθους στο instagram η Πάουλα Μπαντόσα. Η Ισπανίδα τενίστρια, πρώην Νο.2 του κόσμου, είδε τη δημοφιλία της να εκτοξεύεται μετά την αποκάλυψη της σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

© Instagram

Το ζευγάρι, αν και στην αρχή κρατούσε χαμηλούς τόνους, πλέον δεν κρύβεται. Η Πάουλα Μπαντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς μοιράζονται αρκετές κοινές στιγμές τους στα social media αφού έχουν δημιουργήσει και κοινό λογαριασμό στο instagram.

Οι φήμες περί σχέσης είχαν αρχίσει όταν οι δύο τενίστες είχαν ανεβάσει μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ που διατηρούν στο spotify. Στη συνέχεια ήρθε η επιβεβαίωση μέσα από τον ίδιο τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η Μπαντόσα, μάλιστα, είχε από το box του Έλληνα τενίστα τον αγώνα του με τον Γιανίκ Χάνφμαν στη Μαγιόρκα. Η Ισπανίδα αντιμετωπίζει την Άλισον Ρισκ στην πρεμιέρα της στο Wimbledon κι αν προκριθεί είναι πιθανό να αναμετρηθεί με τη Μαρία Σάκκαρη.

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:31 - 05.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!

«Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία. Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους.

Είμαι τόσο τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα και να κατακτήσουμε μαζί τους στόχους μας. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις», είχε δηλώσει ο 24χρονος τενίστας στην εφημερίδα AS.