Τσιτσιπάς και Μπαντόσα στο «blind couple challenge»: Ποιος έκανε την κίνηση στο πρώτο φιλί; (vid)
i

© SS Twitter

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα στο «blind couple challenge»: Ποιος έκανε την κίνηση στο πρώτο φιλί; (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:42 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 03.07.2023

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα έκλεισαν τα μάτια τους και απάντησαν σε ερωτήσεις, συμμετέχοντας έτσι στο διάσημο trend του Tik Tok «blind couple challenge». Μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλιστα, αποκαλύφθηκε το ποιος έκανε την πρώτη κίνηση.

Τον απόλυτο έρωτα ζουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα, οι οποίοι βρίσκονται κάθε στιγμή της ημέρας τους μαζί.  Μάλιστα, αμφότεροι βρίσκουν συνεχώς έναν διαφορετικό τρόπο να βρεθούν στην επικαιρότητα. 

Για παράδειγμα, το Σάββατο, η Ισπανίδα αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης για το βλέμμα «φωτιά» που έριξε στον σύντροφο της, όταν εκείνος ήταν λίγο... παραπάνω διαχυτικός απ' όσο έπρεπε με την παρουσιάστρια της αναμέτρησης κόντρα στον Γιάνικ Χάνφμαν. Μία μέρα αργότερα, οι δύο τους ρίσκαραν να τραυματιστούν πριν από το Wimblendon, όταν αποφάσισαν να κάνουν παρέα zip line.

Το «blind couple challenge» των Τσιτσιπά - Μπαντόσα

Εντούτοις, η Δευτέρα ήταν μία ήσυχη μέρα! Το ζευγάρι επέλεξε να μείνει σπίτι και να κάνει το «blinde couple challenge», που τρεντάρει στο Tik Tok. Για όσους δεν γνωρίζουν, η εν λόγω δοκιμασία πραγματοποιείται ανάμεσα σε ζευγάρια.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Οι δύο συμμετέχοντες κλείνουν τα μάτια τους και κάθονται σε διπλανές θέσεις, Ένα τρίτο άτομο τους κάνει ερωτήσεις σχετικά με την καθημερινότητα τους, όπως για παράδειγμα «Ποιος μαγειρεύει καλύτερα» και εκείνοι απαντούν δείχνοντας είτε τον εαυτό τους, είτε τον/την σύντροφό τους.

Στο εν λόγω παιχνίδι, λοιπόν, ακούστηκε προς το ζεύγος «tsitsidosa» (σ.σ. το όνομα του προφίλ τους στο Instagram) η ερώτηση ποιος έκανε την πρώτη κίνηση και η απάντηση από κοινού ήταν πως την έκανε ο Τσιτσιπάς. Ίδια κατάληξη είχε και η ερώτηση «Ποιος είναι πιο ρομαντικός», ενώ σε εκείνη για το ποιος κάνει πίσω στους καυγάδες αμφότεροι έδειξαν την Μπαντόσα.

Πάντως ο Έλληνας τενίστας δεν χάνει την ευκαιρία να υπενθυμίζει πόσο ερωτευμένος είναι με την Ισπανίδα συναθλήτρια του. «Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία. Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους. 

Είμαι τόσο τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα και να κατακτήσουμε μαζί τους στόχους μας. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις», είχε δηλώσει ο 24χρονος στην εφημερίδα AS.