Το μεσημέρι της Τρίτης η πρεμιέρα του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη στο Wimbledon

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Το μεσημέρι της Τρίτης η πρεμιέρα του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη στο Wimbledon

Sportal newsroom 21:21 - 03.07.2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα κάνουν πρεμιέρα στο Wimbledon την Τρίτη 4 Ιουλίου.

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Τιμ θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Court 2 στο Wimbledon. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κάνει πρεμιέρα στο βρετανικό major απέναντι στο άλλοτε Νο.3 του κόσμου. Ο Αυστριακός είναι μακριά από τον καλό του εαυτό, αλλά είναι πάντα ένας επικίνδυνος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάρει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο, θα παίξει με έναν εκ των Ράιν Πένιστον και Άντι Μάρεϊ. Ο αγώνας του Έλληνα τενίστα θα ξεκινήσει στις 13:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Λίγο αργότερα, θα παίξει η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στη Μάρτα Κόστιουκ. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχει δύσκολο έργο ενώ αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Άλισον Ρισκ - Πάουλα Μπαντόσα. Η Σάκκαρη θα παίξει στο Court 3 μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του Τζορτζ Λοφχάγκεν με τον Χόλγκερ Ρούνε. Η αναμέτρηση της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας θα ξεκινήσεις γύρω στις 15:30 με 16:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης ξεχωρίζει στο κεντρικό κορτ η αναμέτρηση της Έλενα Ριμπάκινα, που κατέκτησε τον τίτλο πέρσι, με τη Σέλμπι Ρότζερς. Πριν από τον αγώνα, θα τιμηθεί ο Ρότζερ Φέντερερ, για όσα πέτυχε στη διοργάνωση.

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ρίσκαραν τραυματισμό ενόψει Wimbledon για να κάνουν αγκαλιά Zip Line
ΤΕΝΙΣ

14:40 - 03.07.2023

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ρίσκαραν τραυματισμό ενόψει Wimbledon για να κάνουν αγκαλιά Zip Line

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα, έδειξαν για ακόμη μία φορά το πόσο ερωτευμένοι είναι. Οι δύο τενίστες είπαν να δοκιμάσουν και κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά κάνοντας Zip line.

Πρεμιέρα στο Wimbledon θα κάνει την Τρίτη και ο Κάρλος Αλκαράθ που κοντράρεται με τον Ζερεμί Ζαρντί. Στη «μάχη» της διάκρισης ρίχνονται και οι Ονς Ζαμπέρ (περσινή φιναλίστ), Αρίνα Σαμπαλένκα, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ